Ultima oră
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza

VIDEO | Omrani, primul gol după 14 luni la CFR Cluj! "Mulţumesc staff-ului medical. Vrem să câştigăm încă un titlu"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19998712/2/bhp-7002.jpg

Billel Omrani a reuşit golul victoriei pentru CFR Cluj în meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, în direct pe Look Sport+, în etapa a 24-a din Liga 1. Atacantul francez a revenit după accidentare şi după ce a fost infectat cu noul coronavirus, reuşind primul gol în Liga 1 din decembrie 2019 încoace. Omrani a declarat că ţinteşte un nou titlu cu CFR Cluj.

La Mediaş, CFR Cluj a jucat mai bine şi a avut mai multe ocazii de gol. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-2. După această victorie, CFR Cluj şi-a asigurat calificarea în play-off.

Billel Omrani, introdus pe teren în minutul 73, a înscris în minutul 75. Ultima reuşită a atacantului francez data din 1 decembrie 2019.

În această iarnă, Omrani a avut un conflict cu conducerea CFR-ului şi a vrut să plece. Ulterior, a semnat prelungirea contractului până în vara anului 2022.

"A fost o perioadă foarte grea pentru mine. M-am accidentat, apoi am avut COVID. Apoi am avut mici probleme cu clubul, dar am semnat pe încă un an şi asta a fost cel mai bine pentru mine. Am jucat 25-30 de minute şi am dat un gol, sunt foarte fericit. Îi mulţumesc staff-ului medical, au făcut totul pentru a reveni rapid.

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Suntem împreună cu FCSB în play-off, e foarte important pentru noi să fim pe primul loc. Vrem să câştigăm încă un titlu, lucrăm foarte bine la antrenamente. Azi am avut foarte multe ocazii, dar a fost un portar bun în poarta celor de la Mediaş", a spus Billel Omrani.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19998712/1/clasament-cfrt.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele