Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Omul păianjen! Lazar rămâne în formă: două parade excepţionale ale ultimului pariu al lui Rădoi!

Liga I Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email


David Lazar (29 de ani), unul dintre candidaţii la postul de titular al naţionalei României după retragerea lui Tătăruşanu, a dat o nouă măsură a valorii sale duminică seară, în meciul dintre Hermannstadt şi Astra, de la Mediaş.
 
În minutul 73, o pasă lungă a lui Viera şi una inspirată a lui Fortes l-au lăsat pe Karanovic în poziţie ideală de gol, dar goalkeeper-ul giurgiuvenilor nu şi-a pierdut calmul şi a închis bine unghiul de şut al atacantului gazdelor. Imediat, mingea a sărit la Jo Santos, dar Lazar a avut un plonjon de excepţie şi a scos de lângă bară şutul bine plasat al mijlocaşului ofensiv brazilian.
 
Au fost două parade de excepţie, care vin să confirme forma foarte bună pe care o traversează Lazar, portar căruia Mirel Rădoi i-a oferit debutul sub tricolor la meciul amical cu Belarus (5-3), în care astralul a reuşit să apere un penalty. După ce Tătăruşanu a anunţat că a pus capăt carierei la naţională, Lazar se află printre pretendenţii la locul de titular, alături de Ionuţ Radu, Andrei Vlad, Mihai Aioani, Florin Niţă şi Cristian Bălgrădean.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele