Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Ouzounidis apelează la rotaţia jucătorilor în play-off. "Este o perioadă cu multe meciuri. Este important să începem cu dreptul"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20120551/1/ouzounidis.jpg

Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe se înfruntă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, a anunţat că va fi nevoit să facă rotaţia jucătorilor, întrucât echipa are meciuri din trei în trei zile, fiind implicată şi în Cupa României.

Craiova are 5 meciuri consecutive în Liga 1 fără gol primit şi fără înfrângere. Mai mult, ‘alb-albaştrii’ n-au mai primit gol pe arena ‘Ion Oblemenco’ din 29 ianuarie (1-1 cu FC Argeş), iar ultima înfrângere datează din 18 decembrie (0-2 cu FCSB).

Sepsi nu traversează cel mai bun moment, din punctul de vedere al formei sportive: doar două victorii în ultimele 12 meciuri.

Totuşi, echipa din Sfântu Gheorghe s-a descurcat foarte bine în deplasare, având un singur eşec în ultimele 10 meciuri.

În sezonul regulat, Craiova a câştigat la Sfântu Gheorghe (1-0) şi a remizat acasă (0-0).

“Sepsi este o echipă bună, atletică, bine organizată. Va fi greu pentru noi, va trebui să muncim. Pentru a câştiga trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Ei joacă foarte bine defensiv, sunt foarte buni la dueluri... ceea ce înseamnă că trebuie să avem răbdare. E important să jucăm rapid, să speculăm spaţiile libere. Însă pentru mine contează să ne facem jocul nostru. Apoi trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii, pentru că e important ca atunci când ne creăm ocazii să le fructificăm. Nu va fi uşor să o batem pe Sepsi, dar vom încerca.

Este o perioadă cu multe meciuri, dar prefer aşa decât să fi fost deja eliminaţi din Cupa României. Avem nevoie de toţi jucătorii pentru a putea face şi rotaţii. Este important să începem cu dreptul play-off-ul. Toate echipele din play-off sunt foarte bune. Niciun meci nu va fi uşor. Poţi să câştigi toate meciurile aşa cum poţi să le pierzi pe toate. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla.

Ofosu a început să se antreneze cu echipa. Dar trebuie să fim atenţi cu el. Depinde de el în acest moment. Normal că noi avem nevoie de toţi jucătorii, dar trebuie să avem grijă de jucătorii care revin după o astfel de accidentare”, a spus Marinos Ouzounidis, la conferinţa de presă.

Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Papp, Bancu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Camara, Tudorie, Baiaram.

Sepsi (4-3-3): Fernandez – Ştefănescu, Mitrea, Tincu, Dimitrov – Nouvier, Fofana, Vaşvari – Dragomir, Safranko, Golofca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri