Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Ouzounidis e realist după eşecul cu Sepsi. "Nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu în acest an" Ce l-a nemulţumit pe antrenorul grec al Craiovei

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20162074/2/rps7753.jpg

Universitatea Craiova a făcut încă un pas greşit în lupta pentru titlu, după eşecul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-2, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Marinos Ouzounidis a declarat că echipa lui nu e pregătită să câştige campionatul în acest sezon, iar noul obiectiv este securizarea locului 3.

După două victorii împotriva contracandidatelor la titlu (FCSB şi CFR Cluj), au venit două eşecuri neaşteptate pentru Craiova (cu Clinceni şi Sepsi).

Sepsi s-a apropiat la 4 puncte de Craiova şi speră la locul trei în play-off. În schimb, ‘alb-albaştrii’ sunt la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care urmează să joace împotriva Academicii Clinceni.

La Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea (45’) şi Claudiu Petrila (90+4’) au înscris pentru gazde. Craiova a avut mari probleme pe faza ofensivă.

"Am început foarte bune meciul, am avut două ocazii de a deschide meciul. În astfel de meciuri, nu ai multe oportunităţi. Au ratat Andrei Ivan şi Nistor. După ce am primit primul gol, pe finalul primei reprize, am pierdut controlul jocului. A trebuit să muncim mult pentru a avea posesia. Am avut o mentalitate foarte slabă, asta e una dintre probleme noastre. Trebuie să lucrăm mult la acest aspect.

Nu e vorba doar de greşeli, ci şi de calitatea adversarului. Se poate întâmpla în fotbal. Nu sunt mulţumit de reacţia noastră din repriza a doua, trebuia să jucăm mai bine. Apoi am avut multe probleme, a trebuit să fac schimbăm. Am avut probleme mari pe anumite poziţii.

Trebuie să fim sinceri, acum trebuie să luptăm pentru locul 3. Urmează un meci foarte important duminică. Poate că nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu în acest an. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim în sezonul următor.

Sigur că ştiu de ce nu reuşim împotriva echipelor mai mici, dar nu vă pot spune. Trebuie să muncim şi să găsim soluţii. În astfel de meciuri, când ai ocazii trebuie să marchezi, trebuie să ne facem viaţa uşoară. Unii jucători nu sunt bine pregătiţi, revin după accidentări. Dar nu pot să spun lucruri negative despre jucătorii mei, au încercat.

Nu renunţăm, ne vom lupta în fiecare meci, în primul rând pentru noi. Nu vreau să discut despre alte echipe. Pentru mine e important să găsesc soluţii acum", a spus Marinos Ouzounidis.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20162074/1/clasament-sepsi-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri