Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Papura dă vina pe gazon pentru jocul slab al Craiovei. "A fost un hazard continuu"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19879931/1/papura.jpg

Universitatea Craiova a ajuns la trei meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1, după 0-0 pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 16-a. Oaspeţii au jucat mai bine, iar antrenorul ‘alb-albaştrilor’, Corneliu Papură, a dat vina pe starea precară a terenului pentru evoluţia echipei sale.

A fost o partidă complicată pentru ambele echipe, pe un teren îngheţat şi acoperit pe alocuri cu zăpadă. Screciu a fost eliminat de la Craiova în minutul 81, iar Fofana şi-a ieşit din minţi în prelungirile partidei şi a primit cartonaşul roşu în minutul 90+2, după un conflict cu arbitrul Istvan Kovacs.

Craiova riscă să piardă locul doi în clasament, dacă CFR Cluj o va învinge pe Academica Clinceni.

"Terenul şi-a pus amprenta asupra spectacolului fotbalistic, a fost un hazard continuu. În repriza a doua, pe un teren greu, am reuşit să ne creăm două-trei situaţii de poartă. Per ansamblu, cred că este un rezultat echitabil.

Să sperăm că terenurile pe care vom juca nu vor afecta integritatea jucătorilor. Pe un teren îngheţat, va fi greu să jucăm un meci. Sperăm că spectacolul fotbalistic să fie cât mai bun. Trebuie să ne adaptăm condiţiilor şi să câştigăm.

Suntem în discuţii cu câţiva jucători. Vom anunţa atunci când va fi ceva oficial", a spus Corneliu Papură la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri