Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | Papură ignoră criticile! "Suntem acolo, în primele trei. Trebuie să continuăm să muncim"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19928591/2/rps8019.jpg

Corneliu Papură este sub presiune la Craiova, în condiţiile în care echipa din Bănie are cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Înaintea meciului cu FC Voluntari, antrenorul ‘alb-albaştrilor’ a declarat că nu renunţă la lupta pentru titlu, fiind la şase puncte de liderul FCSB.

  • Meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova este programat marţi, 26 ianuarie, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport+.

Craiova are patru remize consecutive şi doar două goluri marcate. De cealaltă parte, FC Voluntari este de asemenea în criză, fără victorie în Liga 1 în ultimele cinci runde.

Diferenţa dintre cele două echipe este de 20 de puncte: Craiova e pe locul 3, FC Voluntari e pe locul 15.

"Pe hârtie suntem favoriţi (n.a. - cu FC Voluntari), dar lucrurile pe teren se desfăşoară altfel. Trebuie să fim concentraţi pentru fiecare fază şi să câştigăm. Cred că puteam scoate mai mult (n.r. - din meciurile trecute). Pe hârtie, suntem favoriţi, dar vom vedea dacă vom reuşi. Sunt obligatorii toate punctele puse în joc la fiecare meci.

Nu ştiu care va fi tactica lor, dar niciun meci nu este uşor, indiferent împotriva cărei echipe jucăm. (n.a. - dacă va folosi două vârfuri de atac) Nu înseamnă că dacă joci cu patru vârfuri eşti şi ofensiv, nu înseamnă că dacă joci cu şapte fundaşi eşti şi defensiv sau dacă te retragi nu înseamnă că eşti defensiv. Din contră, cred că eşti mult mai vulnerabil dacă te retragi în loc să faci pressing.

Trebuie să ne motivăm, trebuie să fim pregătiţi pentru orice meci, nu am început aşa cum ne doream, dar trebuie să continuăm să muncim. Se întâmplă în fotbal, nu tot timpul se întâmplă lucrurile aşa cum vrei, dar suntem pierzători dacă nu luptăm pentru fiecare meci să-l câştigăm. Sunt foarte multe meciuri de disputat. Nu înseamnă că dacă nu am avut un început aşa cum ne-am dorit... Suntem acolo, în primele trei, sunt foarte multe puncte în joc, sperăm să jucăm mult mai bine şi să câştigăm cât mai multe puncte.

Suntem în discuţii cu jucători, să vedem dacă se vor reuşi transferurile. Orice jucător este binevenit. Cu cât ai un lot mai numeros, cu atât ai alegeri mai multe", a spus Corneliu Papură la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri