Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Papură, nemulţumit de jocul Craiovei în repriza a doua la Arad! "N-am avut un meci uşor. Ne-am panicat"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

Universitatea Craiova a revenit pe primul loc în Liga 1, după victoria din deplasare cu UTA Arad, scor 2-1, în etapa a 13-a, în direct pe Look Sport+. Antrenorul ‘alb-albaştrilor’, Corneliu Papură, a recunoscut că echipa lui a jucat slab în repriza a doua.

Craiova a suferit în multe momente la Arad. Alex Cicâldău a deschis scorul în minutul 13, reuşind unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Mijlocaşul a lovit mingea cu exteriorul şi a plasat-o la colţul lung.

UTA a egalat în minutul 22. În urma unui corner, Valentin Buhăcianu a trimis mingea cu capul din 6 metri.

Patru minute mai târziu, Reagy Ofosu a reuşit o acţiune individuală excelentă. Atacantul Craiovei a preluat mingea la 20 de metri de poartă şi a driblat apărarea gazdelor, apoi a înscris.

În repriza a doua, Craiova a preferat să conserve rezultatul şi s-a concentrat pe defensivă. Au fost doar două ocazii de gol în actul secund.

UTA a jucat în inferioritate numerică din minutul 86, după eliminarea lui Benga pentru un fault dur. Gazdele puteau să dea lovitura în minutul 90+4, dar Albu a trimis slab cu capul, de la 8 metri de poartă.

"Fiecare meci este important. Ne aşteaptă două meciuri grele, ca de altfel toate meciurile. Nici azi n-am avut un meci uşor, în sensul că ne-am panicat oarecum. Puteam să închidem rezultatul, să facem 3-1.

Probabil că am avut un joc de aşteptare în repriza a doua. Nu a fost un joc foarte frumos, în care să dominăm şi să avem aceeaşi prestaţie ca în prima repriză. Dar, cu toate astea, puteam să înscriem al treilea gol. Echipa gazdă şi-a creat ocazii pe faze fixe şi nu ne-a pus probleme.

Suntem pe final de an, venim după foarte multe meciuri. Trebuie să le gestionăm pe următoarele două. Important e la finalul campionatului unde suntem. La maraton, dacă eşti pe primul loc la kilometrul 13-14, nu contează. Important este la sfârşit", a spus Corneliu Papură.

Pentru Craiova urmează meciurile cu FCSB (18 decembrie) şi Universitatea Craiova (22 decembrie), în direct pe Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19733124/3/clasament-craiova.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri