VIDEO | PAPURĂ ȘI BĂRBUȚ, UMILIȚI LA ATENA. ANTRENORUL CRAIOVEI NU A AVUT CU CINE VORBI LA CONFERINȚA DE PRESĂ - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | PAPURĂ ȘI BĂRBUȚ, UMILIȚI LA ATENA. ANTRENORUL CRAIOVEI NU A AVUT CU CINE VORBI LA CONFERINȚA DE PRESĂ

Universitatea Craiova încearcă să dea lovitura în această seară, la Atena, în meciul cu AEK, în direct pe LOOK PLUS. Oltenii vor înfrunta pe AEK Atena, de la ora 21.00, într-un meci din cadrul turului 3 al preliminariilor Europa League.

Învinși în tur, la Craiova, scor 0-2, băieții lui Corneliu Papură au nevoie de cel puțin o victorie la două goluri, însă nu oricum. Universitatea trebuie să marcheze cel puțin de 3 ori pentru a se califica, însă chiar și așa antrenorul și jucătorii încearcă cel puțin să lase impresia că nu au o misiune imposibilă. Însă tensiunile acumulate în ultimul timp apasă pe umerii fotbaliștilor și a staff-ului.

La conferința de presă dinaintea meciului, antrenorul Corneliu Papură și Cristi Bărbuț au fost ignorați de jurnaliști, inclusiv de cei români. „Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe puternice, dar sper să facem un joc bun şi ocaziile pe care ni le vom crea de data aceasta să le fructificăm”, a apucat să spună Papură, însă nimeni nu a părut interesat de declarațiile sale. Nici Cristi Bărbuț nu a avut mai mult succes. A apucat să spună că Universitatea se află în fața unui meci dificil, însă cum nimeni nu i-a cerut alte detalii, s-a ridicat și a plecat de la conferință, împreună cu Papură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine