Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

VIDEO | Parma continuă seria neagră: 1-2 cu Verona, în deplasare, după ce a condus cu 1-0. Mihăilă a prins 21 de minute, Man a intrat pe final

Serie A Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email


Parma, echipa românilor Man şi Mihăilă, merge din rău în mai rău în Serie A! Învinsă de Verona, scor 2-1, fosta echipă a lui Adi Mutu a ajuns la patru înfrângeri consecutive, are un singur punct luat în ultimele 13 etape şi rămâne pe penultimul loc, cu doar 13 puncte în 22 de meciuri.
 
Contra Veronei, formaţie care stă pe un liniştitor loc nouă, Parma a avut un început la superlativ, iar Kucka a deschis scorul, din penalty, încă din minutul nouă. Doar că Grassi, patru minute mai târziu, şi-a trimis mingea în propria poartă, iar Barak (minutul 62) le-a adus pe gazde în avantaj. Pus în faţa unei noi situaţii grele, Roberto D'Aversa l-a aruncat în luptă pe Valentin Mihăilă în minutul 69, la fel ca etapa trecută (0-3 cu Bologna), dar fostul oltean nu a reuşit să iasă în evidenţă decât printr-un cartonaş galben primit în minutul 86. În schimb, Man a intrat în minutul 86, în locul fundaşului dreapta Conti.

 
Parma rămâne cu 13 puncte, are cel mai prost atac (15 goluri) şi ocupă locul al 19-lea, la patru puncte de Torino, formaţia de pe primul loc care asigură rămânerea în Serie A. Etapa viitoare, Man şi Mihăilă au meci pe teren propriu cu Udinese, ocupanta locului al 14-lea.
 
 
Verona - Parma 2-1 (Dimarco 13, Barak 62 / Kucka pen. 8)
  • Verona: Silvestri - Lovato, Gunter, Cetin - Lazovic, Tameze, Ilic, Dimarco - Barak, Colley - Lasagna
  • Parma: Sepe - Conti (Man 86), Bani, Osorio, Gagliolo - Kucka, Grassi, Kurtic - Gervinho, Cornelius, Karamoh (Mihăilă 69)
Învinsă cu 3-0 pe teren propriu de Bologna etapa trecută, Parma traversează o perioadă foarte proastă şi are cel mai prost atac din Italia, cu doar 14 goluri marcate în primele 21 de meciuri. Penultima în clasament, echipa lui Roberto D'Aversa are nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv, în condiţiile în care cele 13 puncte adunate până acum au trimis-o la patru lungimi de Torino, formaţia care ocupă primul loc care asigură rămânerea în elita fotbalului italian.
 
Dacă etapa trecută atât Dennis Man, cât şi Mihăilă au început meciul pe bancă şi au intrat în repriza a doua, planurile lui Roberto D'Aversa par altele. Foarte activ cu Bologna, contra căreia a ratat o mare ocazie, Mihăilă e anunţat titular de Gazzetta dello Sport în ceea ce ar putea fi primul meci din această postură de la transferul de 8,5 milioane de euro. Ar urma să ocupe banda stângă a atacului, cu Zirkzee în centru şi Gervinho pe celălalt flanc.
 
Dacă Parma se zbate în mediocritate, Verona stă pe un liniştitor loc nouă, cu 30 de puncte. Are zece puncte până la ultimul loc de cupe europene, ocupat de Atalanta, dar şi 15 puncte peste primul loc retrogradabil, pe care se află Cagliari.
 
În tur, pe 4 octombrie, Parma a câştigat cu 1-0, cu un gol marcat încă din minutul unu de Kurtic. De atunci, echipa din Ducat a mai obţinut o singură victorie în Serie A, 2-1 cu Genoa (30 noiembrie), iar acum se află în mijlocul unei serii de 12 meciuri în campionat fără victorie. Mai mult, Parma nu a marcat de trei meciuri şi a scos doar un punct în ultimele nouă etape.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele