Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

VIDEO | Parma – Roma 2-0, pe Look Sport+. Mihăilă şi Man au făcut diferenţa! Prima victorie pentru Parma în 2021

Serie A Publicat de Andrei Ionascu pe 14 mar 2021
mail-share icon Email

Parma a câştigat meciul de pe teren propriu cu AS Roma, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din Serie A, în direct pe Look Sport+. Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost cei mai buni jucători ai echipei din Parma.

Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 9, din centrarea lui Dennis Man. Este a doua reuşită în Serie A pentru Mihăilă (21 de ani).

În minutul 48, Dennis Man a irosit şansa de a înscrie primul gol în Serie A, după ce a şutat în portar din 6 metri.

Hernani a dublat avantajul gazdelor în minutul 55, din penalty, după ce Graziano Pelle a fost faultat în careu.

În minutul 58, Dennis Man şi Valentin Mihăilă puteau să repete faza de la primul gol. Man l-a depăşit pe Kumbulla în banda stângă şi a centrat perfect pentru Mihăilă, dar Ibanez a intervenit in extremis şi a respins mingea din faţa românului.

În minutul 78, Mihăilă a fost din nou aproape de ‘dublă’, după o fază senzaţională. Mijlocaşul transferat de la Universitatea Craiova a recuperat mingea în propria jumătate de teren, a driblat trei adversari, a ajuns la marginea careului, dar a şutat pe centrul porţii, fără probleme pentru Pau Lopez.

Dennis Man a fost integralist, în timp ce Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 82.

Parma a reuşit prima victorie în 2021! Mai mult, precedentul succes în Serie A data din 30 noiembrie 2020.

În urma acestui rezultat, Parma ocupă locul 19 în clasament, retrogradabil, cu 19 puncte, în timp ce AS Roma se află pe poziţia a cincea, cu 50 de puncte.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20061379/10/clasament-parma.jpg


Parma – Roma 2-0 (Mihăilă 9', Hernani 54' - penalty), pe Look Sport+

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20061379/4/echipe-parma-roma.jpg
Min. 82: Schimbare la Parma! Iese Mihăilă, intră Karamoh.

Min. 78: Ocazie pentru Parma! Mihăilă a şutat de la marginea careului, din zonă centrală, în braţele portarului Lopez.

Min. 58: Ocazie pentru Parma! Dennis Man l-a depăşit pe Kumbulla în banda stângă şi a centrat perfect pentru Valentin Mihăilă, dar Ibanez a intervenit in extremis şi a respins mingea din faţa românului.

Min. 54: GOL pentru Parma! 2-0! A înscris Hernani de la 11 metri.
Min. 53: Penalty pentru Parma! Graziano Pelle a fost faultat în careu de către Ibanez.
Min. 48: Ocazie mare pentru Parma! Dennis Man a primit mingea în 6 metri şi a şutat în portar.
Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.
Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 1-0!
Min. 36: Ocazie pentru Parma! Mihăilă a încercat o foarfecă din careu, dar mingea a fost blocată de către apărarea Romei.
Min. 28: Mihăilă are probleme, după un duel aerian cu Mancini şi Ibanez. Mijlocaşul român are nevoie de îngrijiri medicale.
Min. 9: GOL pentru Parma! 1-0! A înscris Valentin Mihăilă! Dennis Man l-a depăşit pe Kumbulla în banda dreapta şi a centrat pentru Mihăilă, care a trimis mingea în poartă din 8 metri, cu stângul, fiind nemarcat.
 
Min. 1: A început meciul!

Aflaţi în Serie A pe penultimul lot şi cu şanse mai degrabă teoretice de a se salva de la retrogradare, „cruciaţii” au un meci dificil pe teren propriu contra Romei. Oaspeţii vin după o veritabilă demonstraţie de forţă cu Şahtior, în Europa League şi pornesc cu prima şansă.

Cel mai probabil, Valentin Mihăilă are şanse să prindă un loc în primul 11, însă lucrurile stau cu totul altfel în privinţa lui Man. Chiar dacă a făcut un joc bun la Florenţa, unde Parma a remizat cu Fiorentina, Dennis Man se va regăsi cel mai probabil tot pe banca de rezerve, dar ar putea să fie introdus în repriza secundă.
 
Parma nu a mai câştigat în vreo competiţie în ultimele 18 meciuri. Ultimul succes a fost consemnat pe 30 noiembrie, un 2-1 cu Genoa. Înaintea meciului cu Roma, Parma este clasată penultima şi are doar 26 puncte. În schimb, Roma e pe loc de UEFA Champions League. După 26 de runde, romanii au 50 de puncte şi sunt pe poziţia a patra.
 
Parma – Roma se joacă duminică, de la ora 16.00, în direct pe Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele