Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Parma – Udinese, 2-2. Mihăilă, decisiv în prima repriză. Man a intrat în minutul 66. Echipa românilor a avut 2-0

Serie A Publicat pe 21 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19988997/13/twitter-parma.jpg

Formaţia Parma, la care joacă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Udinese, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.

Parma a condus cu 2-0, prin golurile marcate de Cornelius 2` şi Kucka 32` (penalti).

Pentru Udinese au înscris Okaka 64` şi Nuytinck 80`.

La Parma, Mihăilă a jucat până în minutul 79 şi a primit cartonaş galben în minutul 37, iar Dennis Man a intrat pe teren în minutul 66 şi a primit cartonaş galben în minutul 83.

Partidele AC Milan – Inter Milano, Atalanta – Napoli şi Benevento – AS Roma au loc tot duminică, iar confruntarea Juventus – Crotone se va disputa luni.

Parma - Udinese 2-2 (Cornelius 3, Kucka 32 / Okaka 64, Nuytinck 80)

Echipele de start:

  • Parma: Sepe - Conti, Bani, Alves, Pezzella - Gagliolo,  Braugman, Kucka - Karamoh, Cornelius, Mihăilă.
  • Udinese: Musso - Becao, Nuytinck, Samir - Larsen, De Paul, Walace, Arslan, Zeegelaar - Pereyra - Llorente.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19988997/2/rezerve-parma.png

Min. 90 + 5: Dennis Man reia cu capul de la marginea careului, mingea trece puţin pe lângă poartă, fără pericol însă. Meciul se termină 2-2, arbitrul fluierând imediat finalul partidei. 

Min. 90: Arbitrul dictează 5 minute de prelungiri.

Min. 83: Dennis Man vede cartonaşul galben.

Min. 80: GOL UDINESE! Nuytinck reia cu capul chiar de lângă Bruno Alves, înlocuitorul lui Mihăilă, şi aduce egalarea pentru oaspeţi.

Min. 79: Valentin Mihăilă este înlocuit de Bruno Alves. 

Min. 73: Dennis Man şi Vali Mihăilă reuşesc o combinaţie în careul advers, însă mingea finalizată de fostul jucător al Craiovei se duce peste poartă.

Min. 66: Schimbare la Parma! Intră Dennis Man în locul lui Karamoh!

Min. 64: GOL UDINESE! De Paul îi pune mingea pe cap lui Okaka, intrat de 4 minute pe teren, iar acesta reduce din diferenţă pentru oaspeţi.

Min. 55: Valentin Mihăilă s-a demarcat foarte bine, a făcut o preluare pe măsură, însă din păcate românul nu ştiut să gestioneze mingea şi a ratat o ocazie foarte bună de a marca primul său gol în Serie A.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. Parma o conduce la pauză cu 2-0 pe Udinese. 

Min. 45+1: Ocazie mare de gol pentru Valentin Mihăilă! Internaţionalul român de tineret a şutat violent din unghi, însă portarul lui Udinese a stat bine în poartă şi a respins. 

Min. 36: Valentin Mihăilă vede cartonaşul galben. 

Min. 32: GOL PARMA! Kucka transformă lovitura de pedeapsă obţinută de Valentin Mihailă, chiar dacă portarul Musso a ghicit colţul. 

Min. 3: GOL PARMA! Cornelius fructifică o centrare foarte bună venită de la Pezzella şi reia cu capul în plasa porţii lui Musso. Înainte să centreze Pezzella, Mihăilă a ţinut bine de minge şi i-a lăsat balonul coechipierului său. 

Min. 1: A început meciul! 


Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, o întâlneşte duminică pe Udinese, în etapa a 23-a din Serie A. Meciul se joacă începând cu ora 13:30 şi este transmis de către Look Sport+. Cele mai importante faze ale partidei vor fi redate inclusiv de către site-ul www.looksport.ro.

VIDEO | Parma – Udinese, live la Look Sport+, duminică de la 13:30. Man şi Mihăilă încearcă să evite a cincea înfrângere consecutivă în Serie A

Deşi din punct de vedere matematic se află la doar patru puncte de locul care o menţine în Serie A (locul 17, Torino, 17 puncte), Parma pare să fie condamnată la retrogradare dacă nu schimbă ceva major în felul în care abordează meciurile. Dubla câştigătoare a Cupei UEFA şi a Cupei Cupelor, în anii 90, are patru înfrângeri consecutive în campionat. Bilanţul general al echipei de două victorii, şapte egaluri şi 13 înfrângeri este unul dezastruos, la care se adaugă un golaveraj de 15 la 43.

Udinese stă ceva mai bine şi la capitolul formă, şi la poziţionarea în clasament, ceea ce îi face pe oaspeţi să aibă prima şansă în duelul de duminică. În ultimele cinci jocuri, adversarii lui Man şi Mihăilă au pierdut o dată, au câştigat de două ori şi au făcut un egal. Udinese se clasează pe locul 14, cu 24 de puncte câştigate, rezultate din şase victorii şi şase egaluri, la care se adaugă alte 10 înfrângeri. 23 la 31 este golaverajul lui Udinese, în actualul sezon în Serie A.

Până acum, Valentin Mihăilă a prins doar şase meciuri în Serie A, de la transferul de la Universitatea Craiova. Majoritatea meciurilor le-a ratat din cauza unei accidentări. Din cele şase apariţii în campionatul Italiei, Mihăilă a fost o singură dată introdus titular şi de cinci ori a intrat spre finalul celei de-a doua reprize. De două ori, Roberto D'Aversa l-a lăsat pe internaţionalul român de tineret pe banca de rezerve. Totuşi, când a fost titularizat în Cupa Italiei, în meciul pierdut de Parma cu 2-1 pe terenul lui Lazio, Mihăilă a reuşit să marcheze singurul gol al echipei sale.

Nici Dennis Man nu pare să fie încă pe placul tehnicianului Parmei. Adus recent de la FCSB, mijlocaşul dreapta român a evoluat în fiecare dintre cele trei meciuri pe care le-a jucat Parma în Serie A, însă de fiecare dată a făcut-o în calitate de rezervă. Cu toate acestea, etapa trecută cu Verona, Man a fost foarte aproape în prelungiri să ofere prima sa pasă de gol în tricoul italienilor. Internaţionalul român i-a centrat excelent lui Zirkzee, în minutul 94, însă fotbalistul împrumutat de la Bayern Munchen nu a găsit cea mai bună finalizare. Meciul s-a încheiat cu victoria Veronei, scor 2-1, iar Parma a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în Serie A.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele