Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Paul Anton temperează entuziasmul dinamoviştilor. "Avem foarte multe lipsuri" Mijlocaşul nu renunţă la procesul împotriva clubului

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20303370/1/anton.jpg

Dinamo a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii 1, 3-2 cu FC Voluntari, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Cu foarte mulţi jucători tineri în echipă, ‘roş-albii’ au depăşit aşteptările tuturor. La Look Sport+, mijlocaşul Paul Anton a avut un discurs realist şi a subliniat că există multe lipsuri la echipă. În plus, Anton a precizat că nu renunţă la memoriul depus la FRF împotriva clubului, pentru plata restanţelor salariale.

Aproximativ 7.500 de fani au venit luni seară pe stadionul Dinamo. Pentru gazde a marcat Deian Sorescu (44’, 59’, 72’), iar pentru FC Voluntari au înscris Lorand Fulop (14’) şi Vadim Raţă (66’).

După acest meci, fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ şi Programul DDB le-au mulţumit public jucătorilor şi antrenorului Italian Dario Bonetti.

Clubul Dinamo a intrat în insolvenţă şi are interdicţie la transferuri, iar jucătorii importanţi vor să plece, nemulţumiţi că vor pierde salariile din urmă.

"Ne bucurăm că am reuşit să facem o surpriză, consider că e chiar o surpriză, prin prisma lucrurilor care s-au întâmplat vara asta la noi. E o victorie bună, dar trebuie să fim conştienţi că avem foarte multe lipsuri, avem foarte mult de muncă şi încă e greu. Sunt probleme peste tot, e normal. În primul rând, e un pic lipsă de experienţă, pentru că sunt jucători tineri, care n-au jucat la acest nivel. Dar sunt jucători cu care se poate lucra şi, cu siguranţă, lucrurile se pot îmbunătăţi. Poate să fie şansa acestor tineri să demonstreze că merită să joace la acest club.

Am un proces, vom vedea. Dar nu cred că e momentul să vorbesc despre acest lucru. Nu ştiu nimic despre oferte. Aşteptăm de mult să avem discuţii cu cei din conducere.

A contat foarte mult că au fost spectatori, consider că au un mare merit, a fost entuziasm. Am avut şi noroc. Ai nevoie de entuziasm, noroc şi de bani, ca să faci rezultate", a spus Paun Anton (30 de ani).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele