Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Păun, acuzator după meciul cu Voluntari! "Avem pretenţii să jucăm în cupele europene, să ne calificăm la Mondiale, dar condiţiile sunt de Liga a 2-a"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 23-a din Liga 1, meci transmis pe Look Sport+. Campioana en titre a ratat mai multe ocazii clare de gol şi a contestat anumite decizii ale arbitrului Marian Barbu. Mijlocaşul Alexandru Păun a avut un discurs neaşteptat de dur, acuzând condiţiile precare din Liga 1.

A fost un meci dominat de CFR, raportul şuturilor pe poartă fiind elocvent: 8-0. Gazonul a fost în condiţii precare.

În minutul 22, Ovidiu Hoban a nimerit bara transversală cu un şut din 8 metri. În minutul 36, Itu putea să înscrie, dar n-a reuşit să-l învingă pe portarul Rîmniceanu din centrul careului.

Ratarea meciului a fost semnată de către Ciprian Deac, în minutul 39. Mijlocaşul a şutat pe lângă poartă din careu, fiind într-o poziţie ideală.

Repriza a doua a fost mai echilibrată. CFR Cluj a ratat o ocazie rarisimă în minutul 70, când Vinicius a trimis mingea cu capul, dar portarul Rîmniceanu a intervenit salvator. Pe reluare s-a putut observa că mingea a depăşit linia porţii. La faza imediat următoare, Armaş a blocat şutul lui Pereira. CFR a cerut penalty pentru henţ.

CFR Cluj putea să dea lovitura pe final, dar portarul Rîmniceanu, omul meciului, a intervenit din nou excelent la lovitura de cap a lui Burcă.

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, dar FCSB are un golaveraj superior. 

"Am controlat meciul în totalitate. În prima repriză am avut nişte ocazii imense. În a doua repriză, am avut un gol valabil, numai dacă nu vrei nu-l vezi. Plus două penalty-uri, am văzut fazele după meci. Suntem supăraţi, e a treia oară când ratăm şansa să urcăm pe primul loc.

Îmi reproşez multe faze, trebuie să-mi ajut mai mult echipa. Dar în seara asta am avut ghinion foarte mare, pe lângă erorile grave de arbitraj. Trebuie să câştigăm la Mediaş. Mai mult vorbim decât facem, din păcate, în ultimele etape.

Sunt mai mulţi factori care au dus la aceste surprize. Terenurile sunt groaznice, toate meciurile sunt de bătaie. Tănase acuza gazonul, la fel pot să spun şi eu. Cred că avem unul dintre cele mai proaste terenuri din Liga 1. E ceva ce nu pot să-mi imaginez.

De VAR nu mai vorbesc, tot aşteptăm de doi ani. Avem pretenţii să jucăm în cupele europene, să ne calificăm la Europene, la Mondiale, dar condiţiile sunt de Liga a 2-a. Nu vreau să găsesc o scuză, dar trebuie să vedem şi lucrurile astea. Cine vorbeşte să se pună în locul nostru şi să vadă cum e! Terenul îi ajută în mare parte pe adversari", a spus Alexandru Adrian Păun.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19981472/1/clasament-cfr-voluntari.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele