Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | PAYET ŞI RADONJIC, DECISIVI PENTRU MARSEILLE ÎN DERBY-UL CU SAINT-ETIENNE

Video Publicat pe 6 feb 2020
mail-share icon Email

Olympique de Marseille s-a impus în deplasare, 2-0 cu rivala Saint-Etienne, într-un derby de tradiţie al fotbalului francez. În direct pe Look Plus, oaspeţii au lovit rapid, încă din minutul 7, când Payet l-a învins pe Ruffer, după o acţiune personală de toată frumuseţea, finalizată cu un şut dintr-un unghi imposibil.

La 0-1, „verzii” au încercat să pună presiune pe adversari, însă cei care au marcat au fost tot fotbaliştii echipei pregătite de André Villas-Boas. Sanson l-a văzut foarte bine liber pe Radonjic, iar sârbul a pătruns şi a şutat fără speranţe pentru portarul gazdelor, când mai erau 5 minute de joc.

Până la final nu s-a mai petrecut nimic, aşa că Marsilia a câştigat cele 3 puncte şi a adunat în total 46 de puncte, ceea ce o plasează pe poziţia secundă în Ligue 1. De cealaltă parte, Saint-Etienne suferă serios în acest sezon şi se află într-o situaţie de neinvidiat. Echipa pregătită de Claude Puel este abia pe locul 15 şi are 28 de puncte, mult prea puţin faţă de pretenţiile suporterilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele