Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

VIDEO | Penalty controversat dictat de Cătălin Popa împotriva FCSB-ului: "Aşa se pot da zece pe meci!". MM Stoica, reacţie în timpul meciului

Superliga Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19977971/3/c1.png


FCSB are probleme în meciul cu Hermannstadt, de la Sibiu! Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 11, după un penalty controversat dictat de arbitrul Cătălin Popa.
 
O lovitură liberă de pe stânga şi o recentrare cu capul au dus mingea într-o poziţie periculoasă, la Bagaric, şi l-au obligat pe Andrei Vlad să iasă rapid din poartă în întâmpinarea adversarului. Deşi se afla în careul de şase metri, tânărul goalkeeper al FCSB-ului a evitat o intervenţie agresivă, dar, chiar şi aşa, Popa a considerat că şi-a lovit adversarul şi a arătat fără dubii punctul cu var, decizie care a atras protestele vehemente ale roş-albaştrilor, în frunte cu căpitanul Florin Tănase: "Până acum, aveam o medie de un penalty/meci neacordat, de regulă la 0-0. Acum, avem în sfârşit parte de o schimbare. Penalty inventat contra noastră!", a fost mesajul lui MM Stoica, în timpul meciului.

"Eu nu pot să înţeleg, totuşi! Vlad a rămas pe loc, e un contact asumat de ambii jucători, e judecat cam prea în detaliu acest contact. E adevărat că Bagaric dă mingea pe lângă portar, dar nu-i provoacă Vlad acea cădere. Mi se pare ciudat, sigur, în regulament scrie că mingea e în joc şi portarul loveşte mingea jucătorul care a jucat, dar ăla numai şut nu e. Aşa se pot da zece penalty-uri pe meci", a spus Mădălin Negoiţă, comentatorul meciului transmis în direct de Look Sport+.

 
Imediat, Romario Pires a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri şi i-a adus pe sibieni în avantaj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele