Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

VIDEO | PERFORMANŢĂ URIAŞĂ PENTRU HALEP. S-A CALIFICAT ÎN PREMIERĂ ÎN FINALĂ LA WIMBLEDON

Video Publicat pe 11 iul 2019
mail-share icon Email

Simona Halep s-a calificat în premieră în finala de la Wimbledon. Românca a învins-o în semifinale pe Elina Svitolina, scor 6-1, 6-3. Halep are, astfel, şansa de a câştiga un nou turneu de Grand Slam. În 2018, fostul lider mondial a cucerit Roland Garros. Pentru trofeul de la Wimbledon, Halep se va lupta cu americanca Serena Williams.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele