Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Petrescu, după 0-1 cu UTA: "Am pierdut din cauza ghinionului!". Discurs în stil propriu "Să nu ne facem iluzii, avem 10% şanse cu Roma"

Superliga Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19625875/2/pd.jpg


Dan Petrescu, 52 de ani, a pus înfrângerea cu UTA, 0-1, pe seama ghinionului şi a continuat discursul din ultimele săptămâni, îndemnând suporterii şi oamenii de fotbal să nu ofere prea multe şanse CFR-ului în partida cu AS Roma, de joi, din etapa a patra a grupelor UEL 2020/2021.
 
Ghinionul şi lipsa inspiraţiei în faţa porţii. Acestea au fost motivele găsite de Dan Petrescu pentru eşecul cu Bătrâna Doamnă, al doilea la rând în Gruia, după cel cu Gaz Metan Mediaş: "Am jucat bine, în opinia mea. În prima repriză s-a jucat la o poartă, am avut ocazia. Am pierdut din vina ghinionului, nu meritam să pierdem. Cred că mai jucam trei zile şi mingea nu intra în poartă, portarul lor a fost de pe teren. Noi nu am fost inspiraţi în faţa porţii. Ştiam că vine şi o perioadă foarte grea, am prevenit tot când am spus că sunt probleme mari de lot. Cu toate astea, chiar dacă am prevenit, nu am avut capacitatea să opresc această alunecare a noastră. La nicio echipă nu am pierdut două meciuri la rând acasă, dar nu pot spune că băieţii nu au vrut şi nu au dorit. Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar scorul nu e ce s-a întâmplat azi pe teren. Merită felicitaţi cei de la UTA pentru victorie.
 
E păcat să iei gol la singura ocazie a adversarului, dar am văzut şi Tottenham cu City. A avut City 20 de şuturi, Tottenham a avut vreo trei şi s-a terminat 2-0. Nu putem vorbi doar despre Vinicius, Deac şi Omrani, şi ceilalţi sunt jucători ai CFR Cluj. E îngrijorător, alarmant, sunt probleme! O arată şi tabela. Dacă nu ar fi fost probleme, am fi câştigat meciul", a spus SuperDan, după meci.

Petrescu şi un discurs pe repeat: "Să nu ne facem iluzii cu Roma!"

La fel ca înaintea fiecărui meci european din acest an, Petrescu apelează la psihologia inversă de mobilizare a propriilor jucători, despre care spune că nu prea au şanse în faţa romanilor: "Nu există niciun plan. Antrenorul răspunde de rezultate, nu clubul sau jucătorii. În Europa nu trebuie să ne facem iluzii. Nici voi, nici noi! Avem prioritate campionatul, soluţiile în Europa sunt puţine. Roma e într-o formă extraordinară, poate chiar cea mai bună echipă din Italia în momentul ăsta. Nu avem aşteptări, dar vom intra pe teren, vom da tot, iar celor care vor fi apţi le spun să joace meciul vieţii. Avem 10% şanse, să le jucăm! Dar e groaznic să ai opt meciuri într-un timp aşa de scurt, poate se întoarce şi norocul pe strada noastră", a încheiat fostul fundaş dreapta al Generaţiei de Aur.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele