Ultima oră
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!

VIDEO | Petrescu e mulţumit: "Scorul e aspru. Dinamo nu va retrograda!". Săgeata spre Şumudică şi ce spune despre meciurile naţionalei şi lupta la titlu: "Play-off-ul omoară CFR-ul!"

Superliga Publicat pe 7 nov 2021
mail-share icon Email


Dan Petrescu a apărut mulţumit la interviul de după victoria clară cu Dinamo, 3-0 în Şoseaua Ştefan cel Mare. Antrenorul CFR-ului a explicat de ce partida contra formaţiei lui Rednic a fost mai grea decât o arată scorul, apoi a vorbit despre planurile pe termen scurt ale echipei sale, despre lupta la titlu şi partidele echipei naţionale.
Satisfăcut de Omrani şi Debeljuh, SuperDan a trimis o mică săgeată către Marius Şumudică, anunţând că abia acum echipa sa e bine pregătită fizic:
 
"Scorul e puţin aspru. Dinamo nu mai e cea de dinainte, când avea mulţi copii. Aţi văzut, au jucători cu talie, puternici. Ne-au făcut viaţă grea, a fost un meci destul de greu. Au început mai bine după pauză, dacă făceau 2-1...Pentru mine 2-0 e cel mai periculos scor, la 2-1 intri în panică. Sunt foarte mulţumit de atitudine, nu e uşor să joci din trei în trei zile. Chiar cred că a fost cel mai bun meci în campionat de când m-am întors eu. Omrani nu a fost rebel, a fost accidentat. Nici Debeljuh nu e rebel. A înţeles mesajul, a reintrat şi a jucat foarte, foarte bine. Mă bucur pentru el, sper să aibă capul doar la fotbal şi să fie concentrat.
 
La începutul campionatului, nu eram eu aici, nu e doar meritul meu, să nu uităm că a fost un alt antrenor care a făcut şase victorii la rând...Mă bucur că nu am primit gol în ultimele trei victorii de campionat, pentru mine asta contează foarte mult. Asta e presiunea de la CFR. Dacă pierzi un meci, e dezastru. Va fi în continuare presiune.
 
Echipa arată mult mai bine fizic de o lună. Am făcut acel mini-cantonament, acum nu aş mai vrea să fac cantonament. Au nevoie psihic de o pauză de trei zile. Cred că şi antrenorii, şi staff-ul...toată lumea e obosită!", a spus fostul fundaş dreapta.

"Play-off-ul ăsta omoară CFR-ul. Dinamo nu va retrograda cu Rednic!"

"Ca în anii trecuţi, campionatul se va decide în ultima sau penultima etapă. E clar că play-off-ul ăsta omoară CFR-ul, dacă eşti pe primul loc nu vrei să se joace cu jumătate din puncte. În decembrie avem şase meciuri în campionat, vă daţi seama? Şi vremea e rea, şi terenul e îngheţat. Foarte mulţi jucători nu pot fi pe listă, sper să nu mai avem accidentări. 
 
Dinamo nu va retrograda cu Rednic antrenor, sigur! Surpriza până acum a fost Voluntari. Botoşani se ştia că e puternică, Farul e puternică cu Gică Hagi, surpriza, pentru mine, a fost Voluntari", a mai punctat Petrescu.

"Nu văd cum putem pierde calificarea la baraj"

"Pe hârtie, meciurile naţionalei sunt uşoare. Dar, ca antrenor, ştiu că trebuie să le pregătim bine. Dar avem clar prima şansă, nu văd cum putem pierde această calificare la baraj. Eu văd şase puncte, le vom obţine. Nu fără probleme, dar le vom obţine. Nu este o întrebare pentru mine (n. red - întrebat dacă Rădoi va rămâne selecţioner)", a conchis antrenorul campioanei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele