Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO | Petrolul - Chiajna 0-1. Claudiu Niculescu: "Un meci ca acesta te seacă de puteri" / Tavi Grigore: "Nu am avut luciditate"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20110958/2/rps3146.jpg

Concordia Chiajna a câştigat în mod surprinzător meciul din deplasare cu Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a doua din grupa B a play-out-ului Ligii 2, în direct pe Look Sport+. În urma acestui succes, echipa din Chiajna se îndepărtează de zona retrogradării, iar antrenorul Claudiu Niculescu a declarat că a fost un meci epuizant din punct de vedere fizic şi psihic. Tehnicianul Petrolului, Octavian Grigore, a precizat că ‘lupii galbeni’ n-au avut luciditate în faţa porţii.

Singurul gol al partidei de la Ploieşti a fost reuşit de către Lucian Ion, în minutul 31, după o fază fixă.

Petrolul se menţine pe primul loc în Grupa B a play-out-ului, iar Concordia Chiajna ocupă locul 4.

”Am început rău meciul, dar am avut şi puţin noroc, trebuie să recunosc. În primele 20-25 de minute a trebuit să fac acele schimbări, iar de acolo s-a echilibrat puţin jocul. Vreau să felicit băieţii pentru că au luptat extraordinar astăzi, au dovedit că uşor, uşor s-a format o familie aici, e unitate de grup şi ăsta e lucrul cel mai important.

Au luptat toţi, şi cei care au intrat de pe bancă, şi cei care au început jocul. Au intrat foarte bine, au luptat până la epuizare şi merită toate felicitările.

Scuze dacă respir mai greu, pentru că un meci ca acesta te seacă de puteri, dar e frumos pentru că până la urmă s-a încheiat bine acest joc pentru noi. Erau trei puncte foarte importante, pentru că şi Slobozia şi Reşiţa au reuşit să câştige şi se apropiaseră de noi”, a declarat Claudiu Niculescu.

Petrolul a ratat mai multe ocazii clare de gol, iar antrenorul interimar Octavian Grigore este de părere că încrederea jucătorilor este afectată după ratarea obiectivului: calificarea în play-off.

“În repriza a doua s-au strâns mai mult, au încercat şi au reuşit să închidă culoarele nostre, noi am forţat foarte mult jocul pe banzi, venind cu centrări, nu am avut luciditatea necesară de a înscrie. Ocazii au fost, dar nu s-au concretizat. Ăsta este adevărul crud pentru ziua de azi.

Este o chestie care cred eu că are rădăcini în spate. Eu am venit de două etape, asta e a treia etapă, probabil că jucătorii resimt faptul că nu au reuşit să câştige în trecut şi orice ratare pune amprenta asupra lor, din punct de vedere al încrederii, vizavi de a-şi adjudeca victoria”, a spus Octavian Grigore.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20110958/3/clasament-petrolul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele