Ultima oră
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”

VIDEO | Petrolul - Dunărea Călăraşi 0-1. Oaspeţii dau lovitura pe Ilie Oană în superioritate numerică! "Lupii galbeni", ratări monumentale

Liga II Publicat pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493495/1/rps9998.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2.

Petrolul Ploieşti s-a jucat cu ocaziile în prima parte a întâlnirii, Ekollo şi Buhăescu fiind protagoniştii unor ratări monumentale. În partea a doua, "lupii galbeni" au scăzut turaţiile, iar în minutul 74 a rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Manolache, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Dunărea Călăraşi a profitat din plin de superioritatea numerică, iar Alexandru Ciucur a reuşit să dea lovitura în minutul 83, fiind ajutat şi de devierea nefericită a lui Meijers.

În urma acestui succes, Dunărea Călăraşi acumulează nouă puncte şi urcă pe locul al cincilea, egalând Petrolul, care are golaveraj mai bun, dar şi un meci în plus disputat. Lider este ASU Poli Timişoara, cu 11 puncte, urmată de FC U Craiova şi Rapid, cu câte zece puncte, oltenii având însă un meci mai puţin jucat.

VIDEO Petrolul - Dunărea Călăraşi 0-1 (Ciucur 83)

Eliminat: Manolache 74

Echipele de start

Petrolul (4-3-3): Avram - Mendoza, Meijers, Manolache, Ţicu - Lax, Ekollo, Pol Roige - Bratu, Vajushi - Buhăescu
Antrenor: Viorel Moldovan

Dunărea Călăraşi (4-4-2): Krell - Varela, Şandru, Wiktorski, Sălceanu - Sîrbu, Ciucur, Cârstocea, Djuric - Bud, Bedea
Antrenor: Cristi Pustai

Min. 83: Gol Dunărea Călăraşi! Oaspeţii profită din plin de superioritatea numerică, iar Ciucur deschide scorul, fiind ajutat şi de devierea nefericită a lui Meijers.

MIn. 74: Manolache vede al doilea galben şi este eliminat. Petrolul rămâne în inferioritate numerică.

Min. 40: Încă o ratare incredibilă a gazdelor. Buhăescu reia în bară din apropiere, cu poarta goală.

Min. 30: Ratare monumentala a lui Ekollo! Mijlocaşul Petrolului nu reuşeşte să marcheze din câţiva metri cu poarta goală, reluând peste transversală cu capul.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele