Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Petrolul – Dunărea Călăraşi 2-0. Costel Enache debutează cu dreptul pe banca „lupilor”

Fotbal Internațional Publicat pe 22 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19274639/1/petrolul.jpg
Petrolul Ploieşti s-a impus pe teren propriu, 2-0 cu Dunărea Călăraşi, în prima etapă din returul Ligii secunde. A fost meciul de debut pe banca ploieştenilor pentru Costel Enache, tehnicianul venit în această iarnă la Ploieşti. 
 
În direct pe Look Plus, Deac a deschis scorul din minutul 16, iar Blănaru a închis tabela şi a stabilit rezultatul final în minutul 66. După acest succes, prahovenii fac 34 de puncte şi urcă pe locul 5. Trupa lui Enache se află la doar 3 puncte de locul secund care asigură promnovarea directă în Liga 1, poziţie deţinută în prezent de CS Mioveni. De cealaltă parte, Dunărea Călăraşi rămâne cu 27 de puncte şi e pe locul 12.
Azi şi ieri s-au disputat şi alte meciuri din etapa a 20-a a Ligii secunde. Ieri, „U” Cluj şi FC Argeş au remizat în Ardeal, 1-1. Surpriza rundei s-a înregistrat la Mioveni, unde gazdele au pierdut fără drept de apel, 0-2 cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Celelalte rezultate: Farul – Concordia 3-1, Ripensia – Metaloglobus 3-0 şi Sportul Snagov – SCM Gloria 0-3, meci câştigat de oaspeţi la masa verde. Echipa din Snagov nu s-a prezentat la meci şi există informaţii că nu se va prezenta nici etapa viitoare, obiectivul şefilor clubului fiind retragerea din campionat.
Tot azi, dar de la ora 17.00, se dispută partida Pandurii Târgu Jiu - CSM Reşiţa. Csikszereda Miercurea Ciuc - UTA se joacă luni, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport, iar derby-ul Rapid - Turis este programat marţi, de la ora 19.00, şi va fi transmis în direct de Look Plus.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri