VIDEO | PETROLUL RĂMÂNE ÎN CURSA PENTRU LIGA 1. SUCCES LA MIOVENI DUPĂ CE GAZDELE AU CONDUS - LOOKSPORT
Skip to content
Liga II Noutăți Video

VIDEO | PETROLUL RĂMÂNE ÎN CURSA PENTRU LIGA 1. SUCCES LA MIOVENI DUPĂ CE GAZDELE AU CONDUS

Petrolul s-a impus cu 2-1 la Mioveni, rezultat care o menţine în lupta pentru promovare. Gazdele au început mai bine, după golul lui Simon Măzărache . Fostul jucător al Craiovei a reuşit o execuţie superbă din afara careului. Ploieştenii şi-au revenit după pauză, când Robert Moldoveanu a marcat golul egalizator. Atacantul împrumutat de la Dinamo i-a dedicat reuşita mamei sale.

Andrei Traşcu le-a dat apoi emoţii colegilor de la Mioveni. Acesta s-a accidentat şi jocul s-a oprit pentru a putea primi îngrijiri medicale. Traşcu, însă, nu a mai putut continua partida şi a părăsit gazonul ajutat de staff-ul tehnic. Problemele Mioveniului nu s-au oprit aici. Sergiu Arnăutu a scăpat pe contraatac şi a înscris golul victoriei pentru oaspeţi.

În urma acestui rezultat, lupii galbeni sunt pe 5 în Liga a 2-a, cu 62 de puncte. Doar patru puncte îi despart pe prahoveni de locul 3, care duce la barajul pentru Liga întâi. Această poziţie este ocupată de U Cluj. CS Mioveni se află pe 7, având 48 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine