Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Petrolul s-a impus cu gol din offside în faţa Metaloglobusului. Reuşita lui Buhăescu menţine echipa lui Moldovan în lupta pentru play-off în Liga 2

Liga II Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

Petrolul a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Metaloglobus, în etapa a 16-a a campionatului Ligii 2. A marcat Buhăescu '55, dintr-o poziţie de offside nesemnalizată.

După acest rezultat, Petrolul a urcat de pe locul 9 pe locul 5, cu 24 de puncte, la egalitate cu Csikszereda, de pe locul 6, şi cu Dunărea Călăraşi, de pe locul 7.

Metaloglobus rămâne pe locul 10, cu 21 de puncte.

FC U Craiova 1948 ocupă primul loc, cu 30 de puncte, echipă urmată de ASU Poli Timişoara, cu 27 de puncte, Rapid, 26 de puncte, şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 25 de puncte.


Petrolul - Metaloglobus 1-0 (Buhăescu 55)  

Echipele de start 

  • Petrolul: Kitanov – Olaru, Lică, Meijers, Ţicu – Nir Lax – Constantinescu, Moise, Pol Roige (cpt.), Vajushi – Buhăescu
    Rezerve: Avram – Nicolae, Pană, Mondragon, Mitrea, Manolache, Ekollo, Bratu, Balint.
  • Metaloglobus: Gavrilaş – Coman, Lung, Cazan, Sava – Mino Sota, Lungu, Florescu, Vraciu – Claudiu Herea, Ovidiu Herea (cpt.)
    Rezerve: Nedelcovici – Puţaru, Ciubotaru, Chiriac, Gavîrliţă, Botic, Bologan, Potecea, Aguinaldo.

Min. 90: Final de meci. 

Min. 83: Pol Roige, ocazie incredibilă. Primeşte o pasă perfectă, la şapte metri, e singur, dar pune latul şi balonul se duce pe lângă poartă.

Min. 72: Metaloglobus este aproape să marcheze din corner. Balonul se plimbă periculos în careul Petrolului, dar jucătorii bucureştenilor nu pot relua spre poarta lui Kitanov.

Min. 55: GOOOL Petrolul! Buhăescu marchează cu un şut pe jos, din interiorul careului. Pe reluare se vede că jucătorul ploieştenilor se afla în offside. 

Min. 51: Moise trage de la mare distanţă, din lovitură liberă, dar Gavrilaş scoate. 

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45: Final de primă repriză. 

Min. 25: Metaloglobus încearcă să echilibreze jocul. Are mai mult posesia ca în debutul partidei. 

Min. 13: Petrolul are prima şansă, după ce pune stăpânire pe joc. Gavrilaş respinge însă şutul lui Moise. 

Min. 1: Începe meciul! 


De cealaltă parte, bucureştenii vin după un parcurs sinuos. Dacă în urmă cu câteva etape Metaloglobus cocheta cu locurile superioare, în ultimele cinci runde a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri şi a căzut până pe locul 10.

De altfel, Petrolul şi Metaloglobus au ambele câte 21 de puncte şi ocupă locurile 9, respectiv 10, fiind despărţite doar de golaveraj. Echipa care va câştiga ar putea, prin jocurile rezultatelor să urce până pe locul 5, care ar permite intrarea în play-off şi ar putea duce în Liga 1.

Petrolul - Metaloglobus se joacă marţi, de la ora 19.00, şi se vede în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele