Ultima oră
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai
Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open Veşti bune pentru Andy Murray după accidentarea de la Miami Open
NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura NEWS ALERT | FCSB, aproape de a realiza primul transfer de Champions League! Gigi Becali e pregătit să dea lovitura

VIDEO | Sărbătoare pe „Ilie Oană”! Petrolul a câştigat derby-ul din Liga 2 cu în faţa lui „U” Cluj

Liga II Publicat pe 7 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20495196/2/petrolul-ploiesti-universitatea-cluj-liga-2-casa-pariurilor-7-12-2021.jpg

Petrolul Ploieşti a câştigat 1-0 în faţa celor de la „U” Cluj, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

„Lupii galbeni” sunt lideri în clasamentul din Liga 2, cu 42 de puncte. FC Hermannstadt se află la 7 puncte distanţă, iar „U” Cluj la 9 puncte.

Petrolul Ploieşti - „U” Cluj 1-0

Final de meci.
Min. 82: Ocazie mare Petrolul! Diarra a scăpat singur cu portarul în flanc, dar nu a pasat în faţa porţii goale. A preferat să încerce o lovitură surprinzătoare la colţul scurt, pe portar.
Min. 69: GOL Petrolul! Mingea expediată din corner a fost respinsă foarte aproape de Gorcea. Cebotaru a fost omul potrivit la momentul potrivit şi  a trimis direct în plasă!
A început a doua repriză.
Pauză. Primele 45 minute s-au scurs fără evenimente notabile.
Minutul 1: A început partida!
Echipele de start:
  • Petrolul: Avram - Pârvulescu, Meijers, Huja, Ţicu (cpt.) - Cebotaru, Takayuki Seto - Bratu, Tucaliuc, Măzărache - Jarovic
  • U Cluj: Gorcea - Gîţ, Dican (cpt.), Ispas, Mitrea - Balgiu - Ciobanu, Ribeiro, Acolatse, Haită - Răducanu
 
Interesant este că ambele echipe vin după înfrângeri. Petrolul a pierdut runda trecută derby-ul cu Hermannstadt, 0-1, fără să tragă niciun şut pe poartă. Nici Universitatea Cluj nu a dus-o mai bine. Ardelenii au pierdut surprinzător pe teren propriu, 1-2 cu codaşa Astra Giurgiu, echipă care pare condamnată în acest sezon din cauza problemelor financiare.
 
Aşadar, ambele echipe sunt condamnate să joace numai la victorie, atât pentru a face uitate prestaţiile submediocre din runda anterioară, dar mai ales pentru a se apropia de promovare.
 
Înaintea meciului de marţi, Petrolul e lider şi are 39 de puncte, în timp ce „U” Cluj e a treia, cu 33 de puncte. Între cele două adversare se află Hermannstadt, echipă clasată pe locul secund şi care are 35 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele