Ultima oră
”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede ”Probabil că va juca ultimele două meciuri”. Miracol de Paşte! Un jucător de la FCSB s-a recuperat incredibil de repede
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie

VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova 2-3. Oltenii ies triumfători dintr-un meci cu de toate şi se califică matematic în play-off

Superliga Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21507700/2/fc-petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 3-2, gruparea Petrolul Ploieşti, în etapa a 28-a din Superligă.

La Ploieşti, oaspeţii au deschis scorul în minutul 32, prin Jovan Markovic, din centrarea lui Mitriţă. După opt minute, Baiaram a făcut 2-0, dar ploieştenii au redus din diferenţă în minutul 45+1, prin Huja.

Grozav a reuşit aă egaleze în minutul 47, cu un şut superb, dar craiovenii au revenit în avantaj prin Baiaram, în minutul 59. Andrei Ivan a ratat penalti în minutul 83 şi Universitatea Craiova a rămas în zece în minutele de prelungiri, dar s-a impus cu 3-2 şi este pe locul 4 în clasament, cu 45 de puncte.

Petrolul ocupă poziţia a 10-a, cu 35 de puncte.

VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova 2-3 (Huja 45+1, Grozav 47 / Markovic 32, Baiaram 39, 58), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Petrolul: Zima - Papp, Meijers, Huja - Dumitriu, Jair, Diomande, Hanca - Musi, Irobiso, Grozav
  • Universitatea Craiova: Popescu - Căpăţînă, Screciu, Maldonado, Ndong - Creţu, Mateiu, Houri - Baiaram, Markovic, Mitriţă

Minutul 90+12: Final de meci! Universitatea Craiova se impune cu 3-2.

Minutul 90+8: Ndong este eliminat pentru un gest nesportiv asupra lui Berisha.

Minutul 82: Zima scoate penalty-ul executat de Ivan! Faza ce a generat a fost una extrem de controversată, după analiza VAR, deşi anterior a fost un fault în atac la Papp.

Minutul 58: GOL Universitatea Craiova! Houri îl găseşte pe Mitriţă, care avansează din flanc şi scoate în câţiva metri la Markovic, care îndeplineşte o formalitate.

Minutul 47: GOL Petrolul! Grozav reia splendid din afara careului. Portarul Craiovei nu a avut replică.

Minutul 45+3: Pauză! Universitatea Craiova conduce cu 2-1.

Minutul 45+1: GOL Petrolul! Huja se înalţă peste defensiva adversă şi profită de o mică ezitare a portarului Popescu.

Minutul 39: GOL Universitatea Craiova! Markovic sprintează, culcă un adversar şi trimite în careu la Baiaram, acesta înscrie cu un şut moale, dar care îl bate pe Zima.

Minutul 32: GOL Universitatea Craiova! Mitriţă îl găseşte perfect pe Markovic, care trimite din 10 metri, după ce a rezistat marcajului a doi adversari.

Minutul 12: Mitriţă reia de la 25 de metri, iar Zima respinge în lateral cu ceva emoţii.

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Petrolul vine după înfrângerea din runda trecută, scor 1-0, în faţa lui UTA, şi se află pe locul 8 în Superliga, cu şanse mari să prindă play-off-ul. Ploieştenii se află la trei puncte de ”U” Cluj, formaţie ce se află pe ultima poziţie care duce în play-off.

De cealaltă parte, U. Craiova se situează pe poziţia a 4-a în Superliga şi vine după victoria obţinută etapa trecută, scor 2-1, în meciul cu FC Voluntari. Oltenii se află la o distanţă considerabilă de liderul FCSB, mai exact 16 ”lungimi”.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria 3-1 a ploieştenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele