Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO | Petrolul, victorie la limită cu Miercurea Ciuc. Vajushi a fost omul meciului

Liga II Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a patra a Ligii a 2-a. Pentru Petrolul a marcat Vajushi '3 (penalti) şi '33, iar pentru Csikszereda Miercurea Ciuc a punctat Bauza '58.

Întâlnirea Universitatea Cluj – Unirea Slobozia se va disputa marţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele