Ultima oră
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc
Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport Proiect care vizează introducerea educaţiei nutriţionale ca materie în şcoli, promovat de vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport

VIDEO | Pigliacelli, nervos după eşecul de la Sfântu Gheorghe. "Vrei să faci scandal! N-am zis niciodată că vreau să plec de la Craiova"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20162256/2/rps0474.jpg

Universitatea Craiova a făcut încă un pas greşit în lupta pentru titlu, după eşecul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-2, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Portarul Mirko Pigliacelli nu şi-a recunoscut greşeala la primul gol şi a fost extrem de nervos la flash-interviu. Italianul a subliniat că nu vrea să plece de la Craiova.

După două victorii împotriva contracandidatelor la titlu (FCSB şi CFR Cluj), au venit două eşecuri neaşteptate pentru Craiova (cu Clinceni şi Sepsi).

Sepsi s-a apropiat la 4 puncte de Craiova şi speră la locul trei în play-off. În schimb, ‘alb-albaştrii’ sunt la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care urmează să joace împotriva Academicii Clinceni.

La Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea (45’) şi Claudiu Petrila (90+4’) au înscris pentru gazde. Craiova a avut mari probleme pe faza ofensivă.

"Am venit aici şi trebuia să câştigăm meciul. Nu am jucat bine, nu am dat gol. Nu e o explicaţie pentru golurile primite. La primul gol, am urmărit mingea, apoi am stat pe poziţie, dar Mitrea a dat gol în vinclu. Dacă vrei să faci scandal, e altceva! Am răspuns deja.

N-am zis niciodată că vreau să plec de la Craiova. Doar acum doi ani am vorbit despre plecare.

Sigur că va fi foarte greu, pentru că am pierdut multe puncte, dar încă nu s-a terminat. Încercăm să nu aruncăm toată munca pe care am făcut într-un an, trebuie să ne batem la fiecare meci. Am făcut doi paşi greşiţi, ăsta e fotbalul. Am câştigat cu CFR şi FCSB, echipe care joacă fotbal. Am pierdut două meciuri cu echipe care se apără, nu am reuşit să plimbăm mai mult mingea, cum ne-a spus Mister", a spus Mirko Pigliacelli.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20162256/1/clasament-sepsi-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri