Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul

Dinamo Publicat pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19633392/3/fab.jpg

Diego Fabbrini nu se gândeşte să plece de la Dinamo, în ciuda numeroaselor probleme financiare cu care se confruntă trupa din Ştefan cel Mare din punct de vedere financiar. Întrebat dacă şi-ar dori un transfer, Fabbrini a declarat că are un contract valabil pentru următorii trei ani şi că familia sa s-a adaptat la viaţa din Bucureşti. 

”Cred că jocul a fost bun pentru toţi. Acum sunt două meciuri consecutive câştigate, ceea ce este important pentru noi. Cred că suntem pe drumul cel bun şi trebuie să continuăm să jucăm în acelaşi mod.

Suporterii ne încurajează tot timpul şi cu toţii sperăm să se rezolve situaţia şi să mergem înainte. Eu am contract aici pe trei ani, familia mea s-a mutat la Bucureşti. Fiica mea este la şcoală. Cu toţii sperăm ca lucrurile să se rezolve.

(n.r.- dacă trebuie să rămână Cosmin Contra) Nu e o întrebare pentru mine, dar este o întrebare pentru Cosmin Contra şi pentru conducere. Sunt de acord că echipa a fost foarte bună şi trebuie să mergem înainte în stilul ăsta.”, a declarat omul meciului, Diego Fabbrini, la finalul partidei din Cupa României cu Viitorul.

Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, Viitorul Constanţa, în ”16-imile” de finală ale Cupei României, obţinând astfel calificarea în optimile competiţiei. Golurile au fost marcate de Fabbrini 11’, 89’ şi Sorescu 14’.

S-au mai calificat în optimi Chindia Târgovişte, Universitatea Craiova, Turris Oltul Turnu Măgurele, Dunărea Călăraşi, ASU Politehnica Timişoara, FC Botoşani, Farul Constanţa, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti.

În faza următoare este calificată teoretic şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele