Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Pochettino, dezamăgit de erorile comise de PSG în meciul cu Manchester City. "Ne doare felul în care primim goluri"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

PSG a pierdut manşa tur cu Manchester City, scor 1-2, în semifinalele Ligii Campionilor, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. A fost evoluţie lipsită de consistenţă din partea parizienilor, care au comis erori în defensivă în repriza a doua, după o primă repriză excelentă. Antrenorul Mauricio Pochettino s-a declarat dezamăgit de modul în care echipa lui a primit cele două goluri.

Au fost două reprize diametral opuse la Paris: francezii au controlat primele 45 de minute, apoi englezii au jucat aproape fără greşeală în actul secund. Manchester City a înscris după eroarea portarului Keylor Navas, apoi Mahrez a speculat o breşă în zidul lui PSG, la o lovitură liberă.

Au înscris Marquinhos (15'), respectiv De Bruyne (65') şi Mahrez (71').

Idrissa Gueye a fost eroul negativ al meciului, fiind eliminat în minutul 77 de la PSG, după o intrare horror asupra lui Ilkay Gundogan.

Partida retur este programată pe 4 mai, de la ora 22:00, la Manchester, în direct pe Look Sport+.

"Am jucat bine în prima repriză, mult mai bine decât ei. În a doua repriză, am ratat câteva acţiuni, a fost dificil să primim acele goluri, a durut, a fost o senzaţie neplăcută. Două detalii, două acţiuni pot schimba faţa jocului. Am întâlnit o echipă foarte bună, am fost buni în prima repriză, 15 minute în a doua, dar după aceea nu a mers aşa cum am vrut. Au marcat de două ori, au reacţionat bine.

Returul va fi diferit. Vom munci. Sperăm să jucăm în retur ca la Barcelona sau Munchen. Credem şi asta este important. Este o chestiune colectivă, nu a unui singur jucător. Ne-am apărat bine. La goluri, acestea nu sunt ocazii care trebuie să se termine aşa. S-a întâmplat. Acestea sunt accidente. Problema a fost că nu am arătat aceeaşi energie cu mingea cum am făcut-o înainte de pauză.

Nu am vorbit încă cu grupul. Ne e greu, suntem dezamăgiţi, acum este momentul să rămânem calmi. Nu e nimic de spus. Vom începe mâine să ne pregătim pentru meciul de sâmbătă (din Ligue 1), apoi pentru cel de marţi (returul cu Manchester City). Cred în calificare pentru că avem o echipă foarte bună. Suntem încrezători că putem întoarce scorul abordând jocul în acelaşi mod. Ceea ce am pregătit mergea în direcţia corectă în prima repriză. Nu am reuşit să păstrăm aceeaşi intensitate cu mingea, asta trebuie să facem mai bine la retur.

Gueye? Este normal să fie dezamăgit, dar acesta este fotbalul, se întâmplă, toată lumea greşeşte. Acum trebuie să mergem înainte şi să ne pregătim pentru următoarele meciuri, de sâmbătă şi marţi. Trebuie să credem, să avem încredere, avem toate calităţile, chiar dacă Manchester City este o echipă mare. Ne doare felul în care primim goluri. Asta este cel mai important. Obiectivul este mereu să fim consistenţi timp de 90 de minute", a spus Mauricio Pochettino, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri