Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

VIDEO | Poenaru a 'răpus' liderul Ligii 1! "Am făcut jocul perfect din punct de vedere defensiv. Nu ne gândim la play-off"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 7 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19960193/2/rps0452.jpg

Academica Clinceni a învins-o pe FCSB, scor 1-0, în etapa a 22-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Echipa din Clinceni ocupă locul 5 în clasament, dar antrenorul Ilie Poenaru nu se gândeşte la play-off.

Pe Arena Naţională, Jutric a înscris în minutul 60, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

FCSB şi-a creat mai multe ocazii de gol, raportul şuturilor pe poartă fiind 7-1.

FCSB riscă să piardă primul loc în clasament, în timp ce Academica Clinceni şi-a consolidat poziţia în zona play-off-ului.

"Băieţii merită toate felicitările, este victoria lor! Am făcut jocul perfect, cel puţin din punct de vedere defensiv. Nu ne-am creat foarte multe ocazii, dar este important că nu am primit gol de data aceasta. Am tras nişte învăţăminte după meciurile trecute. Am lucrat fazele fixe, şi la meciul cu UTA ne-am creat ocazii din faze fixe. Stăm bine din punctul ăsta de vedere. Aş dori să nu mai ratăm atâtea ocazii.

Este o gură de oxigen pentru noi, am suferit mult. Băieţii erau puţin dezamăgiţi de aceste meciuri pe care le-am pierdut. Îşi doreau foarte mult să redevenim acea echipă din tur, organizată, disciplinată din punct de vedere tactic, cu agresivitate, cu densitate, cu pressing pe adversar.

Chiar dacă am întâlnit cea mai bună echipă a campionatului din punctul de vedere al posesiei, al traseelor de joc, am reuşit să contracarăm acţiunile lor. Mă bucur, felicit jucătorii. Ne aşteaptă un program foarte greu. Nu ne gândim la play-off! Nu ne interesează deocamdată, nu vrem să ne uităm pe clasament.

Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Craiova, avem o săptămână la dispoziţie să-l pregătim. În sfârşit, putem să respirăm puţin! Avem multe probleme după acest meci, accidentări, suspendaţi. Să vedem cu ce am mai rămas.

Orice antrenor din România îşi doreşte să antreneze la un nivel înalt. Pentru asta ne pregătim, muncim. Deocamdată sunt la Clinceni, mă bucur că sunt la Clinceni. Numai rezultatele te pot propulsa la o echipă bună", a spus Ilie Poenaru, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19960193/1/clasament-fcsb.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele