Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Pogba se poate reprofila oricând. Francezul şi-a lăsat colegii cu gura căscată cu aptitudinile sale

Premier League Publicat de Răzvan Stîngă pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19416092/2/pogba.jpg

Manchester United este în cărţi pentru un loc în Champions League. Paul Pogba a sărbătorit într-un mod special. Manchester United a obţinut o victorie importantă în faţa lui Bournemouth. ”Diavolii roşii” îşi menţin vii speranţele de a se califica în Champions League. Sunt la două puncte de Chelsea, ocupanta ultimului loc. Pol Pogba a fost cel mai fericit din lot. Francezul a sărbătorit cu un dans special în vestiar.



Matic şi-a prelungit contractul cu United

Mijlocaşul defensiv sârb Nemanja Matici şi-a prelungit cu două sezoane contractul cu gruparea Manchester United, informează BBC. Precedenta înţelegere a fotbalistului expira în vara anului 2021.

"În calitate de jucător, mai am multe de oferit şi de realizat în cariera mea şi să fac asta cu Manchester United va fi o onoare uriaşă. Este o echipă extraordinară din care fac parte, avem un bun echilibru de tinereţe şi experienţă în cadrul formaţiei", a spus fotbalistul de 31 de ani.

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer s-a declarat "încântat' de faptul că Matici şi-a prelungit contractul: "Ştiu că experienţa, profesionalismul şi calităţile lui de lider vor fi de nepreţuit pentru acest tânăr grup talentat. Nemanja este aici de trei sezoane şi înţelege cu adevărat valorile jocului pentru Manchester United." Matici a jucat în 27 de meciuri în toate competiţiile, în acest sezon.

În carieră, el a mai evoluat la Kosice, Chelsea, Benfica şi Vitese Arnhem. El este pe Old Trafford din vara anului 2017, după ce United a plătit clubului Chlsea 40 de milioane de lire sterline pentru transfer. Matici are 48 de selecţii la naţionala Serbiei.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele