Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | Poli ASU Timişoara - FC Universitatea Craiova 2-1. Oltenii ratează şansa de a promova matematic în prima ligă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20161651/2/20210430213017-img-2548.jpg
 

FC ”U” Craiova a ratat şansa de a promova matematic în Casa Liga 1. Elevii lui Eugen Trică au cedat cu scorul de 2-1, pe terenul lui ASU Poli Timişoara, grupare ce a urcat pe loc de baraj, după un start de play-off extrem de modest.

Bănăţenii au avut o primă repriză de vis. Axente şi Codrea au înscris golurile victoriei. Actul secund a adus revenirea celor de la Craiova, însă insuficient, Compagno marcând în minutul 47. Eforturile ofensive nu au dat roade, iar tabela a rămas până la final nemodificată.

Clasament Liga a 2-a

  •     1. Universitatea Craiova 1948 49 de puncte
  •     2. Rapid 46 de puncte
  •     3. CS Mioveni 43 de puncte
  •     4. ASU Poli Timişoara 39 de puncte
  •     5. Dunărea Călăraşi 39 de puncte
  •     6. Csikszereda Miercurea Ciuc 37 de puncte


 

------------------------------------------------

ASU Poli Timişoara - FC ”U” Craiova 2-1 (Axente 17-penalty, Codrea 27 / Compagno 47)

 
Echipele de start:
 
ASU Poli: Păduraru - Jurj, Bocşan, Scutaru, Pamfile - Radu, Codrea, Coadă, Ivanovici - Axente, Munteanu

”FC U” Craiova: Enache - Gîţ, Diakite, Ispas, Huyghebaert - C. Cristea - Negru, Albu, Baeten, Voicu - Compagno

Minutul 74: Anghelina trimite periculos din lovitură liberă, dar Păduraru boxează spectaculos.

Minutul 59: Voicu are şansa egalării, dar ratează de două ori în aceeaşi fază. Mai întâi şutează din afara careului, dar Scutaru respinge, iar a doua încercare se opreşte tot în blocajul fundaşului advers.

Minutul 47: GOL Craiova! Oltenii revin în meci. Huygebaert centrează în careu, cei de la ASU respinge până la Compagno, care înscrie.

Minutul 40: Voicu are şansa de a reduce din diferenţă, însă trimite în bară din lovitură liberă, de la 18 metri.

Minutul 27: GOL ASU! Codrea preia un balon din marginea careului şi îl învinge pe Enache cu o execuţie aproape imposibil de parat, ce s-a dus sub vinclu.

Minutul 17: GOL ASU! Bănăţenii deschid scorul dintr-un penalty transformat de Axente, după un fault făcut de Negru asupra marcatorului golului.

Minutul 12: Baeten scapă singur cu portarul, în primă fază îl fentează, dar în cele din urme reuşeşte să prindă balonul.

Minutul 1: A început partida!

Clasament Liga a 2-a
  • 1. Universitatea Craiova 1948 49 de puncte
  • 2. Rapid 46 de puncte
  • 3. CS Mioveni 43 de puncte
  • 4. Dunărea Călăraşi 39 de puncte
  • 5. Csikszereda Miercurea Ciuc 37 de puncte
  • 6. ASU Poli Timişoara 36 de puncte
 
--------------------------------------
FC Universitatea a dominat sezonul în liga secundă, deşi e doar o nou-promovată, iar cu câteva etape înainte de finalul play-off-ului e practic cu un picior în Liga 1. De altfel, echipa pregătită de Eugen Trică este neînvinsă în play-off.
 
La polul opus, ASU Timişoara e doar umbra echipei care a făcut un sezon regular excelent. Bănăţenii sunt ultimii în play-off, unde au o singură victorie, şi aceea obţinută etapa trecută, pe teren propriu, 2-1 cu Dunărea Călăraşi.
 
Totuşi, în tur, FC Universitatea Craiova s-a impus greu, doar cu 1-0, într-un meci în care Timişoara s-a apărat excelent. De atunci, banatenii au adunat însă doar 3 puncte din 15 posibile.
 
În clasamentul momentului, FC Universitatea este pe primul loc şi are 49 de puncte. ASU Timişoara are în schimb 36 de puncte şi este cea mai slabă echipă din play-off-ul ligii secunde.
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele