Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO | Poli Iaşi anunţă un restart după egalul cu Sepsi! Cornăţeanu: "Am arătat caracter. De acum încolo, orice meci e o finală pentru noi"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 5 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19956071/1/cornateanu.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi au remizat, scor 3-3, în etapa a 22-a din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au revenit de la 1-3 şi au egalat în minutul 90+4. Antrenorul secund al echipei moldovene, Mugur Cornăţeanu, s-a declarat încântat de atitudinea jucătorilor săi şi promite un reviriment al ultimei clasate.

Scorul pauzei a fost 3-1 pentru Sepsi. Vega a deschis scorul pentru Poli Iaşi în minutul 2, cu un şut senzaţional de la peste 20 de metri de poartă. Gazdele au revenit în forţă şi au marcat prin Fulop (17’ - penalty), Safranko (18’) şi Golofca (42’).

În repriza a doua, Poli Iaşi a fost echipa mai proaspătă şi mai insistentă în atac. Andreas Calcan a avut o execuţie spectaculoasă în minutul 77, iar argentinianul Pablo Gaitan a egalat în minutul 90+4.

Poli Iaşi rămâne ultima clasată în Liga 1, fără victorie din 20 decembrie 2020.

"Sunt foarte mulţumit, per ansamblu. Să revii de la 3-1 şi să arăţi atitudine, dorinţă de a te bate până la ultima fază, asta înseamnă caracter. De aici trebuie să plecăm, pentru că la meciurile anterioare n-am arătat aceeaşi dorinţă şi atitudine. De acum încolo, orice meci e o finală pentru noi! Trebuie să acumulăm puncte, să legăm meciuri fără înfrângere, pentru că moralul jucătorilor va creşte.

Vine sperioşenia asta pe care nu o înţeleg. Am dat gol repede, apoi ne-am retras. Două goluri primite într-un minut şi jumătate, jucătorii se blochează. Din nimic am luat două goluri! Am alergat 45 de minute pentru un punct.

Să nu mai spună lumea la televizor că Iaşiul nu are ce căuta în Liga 1! Trebuie să crezi până în ultima secundă. Poate că s-a întors Dumnezeu cu faţa şi către noi, după ce ne-a întors UTA în ultimele minute. Sper ca acest spirit să-l menţinem de acum încolo", a spus Mugur Cornăţeanu, la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19956071/2/clasament-sepsi-iasi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele