Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

VIDEO | Poli Iaşi - Astra, 2-3. Gazdele au cerut două penalty-uri în ultimele 15 minute

Fotbal Internațional Publicat pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19968180/1/iasi.jpg

Poli Iaşi - Astra 2-3 (de Iriondo 2, Calcan 50 / Montini 31, Canadija 36, Wutrich 42)

Echipele de start: 

Min. 90 + 4: Fluier final. Poli Iaşi – Astra Giurgiu se termină 2-3.

Min. 90 + 1: Brănescu, portarul lui Poli Iaşi, are o intervenţie miraculoasă şi îşi ţine în joc echipa.

Min. 87: Ocazie Iaşi! Doru Popadiuc şutează din careu, dar portarul Popa apără. Imediat după, acelaşi Popadiuc a tras din nou, mingea lovindu-l în mână pe Grahovac. Ieşenii au cerut din nou penalty.

Min. 84: Calcan vede cartonaşul galben. 

Min. 79: Andrei Cristea, antrenorul Politehnicii Iaşi, vede cartonaşul roşu pentru proteste.

Min. 77: Vanzo (Poli Iaşi) vede cartonaşul galben pentru o simulare în careul giurgiuvenilor.

Min. 50: GOL Poli Iaşi! Calcan execută perfect o lovitură liberă şi readuce echipa în joc! Iaşi - Astra este 3-2.

Min. 46: Ocazie Poli Iaşi!

Min. 42: GOL Astra! Wutrich îl execută pe Brănescu cu sânge rece şi duce scorul la 3-1.

Min. 36: GOL Astra! Canadija îi aduce pe ”astrali” în avantaj, după ce a primit o pasă foarte bună de Montini, autorul primului gol.

Min. 31: GOL Astra! Montini aduce egalarea pentru giurgiuveni! 

Min. 24: Astra Giurgiu este aproape de egalare. Balaure reia cu capul către poarta ieşenilor, însă Brănescu are o intervenţie pe măsură şi evită încasarea golului egalizator.

Min. 16: Cană (Poli Iaşi) vede un cartonaş galben pentru un fault la Balaure (Astra Giurgiu).

Min. 6: Motini (Astra Giurgiu) vede cartonaşul galben pentru un fault la marcatorul primului gol al meciului, De Iriondo.

Min. 2: GOL Poli Iaşi! De Iriondo are fler şi împinge balonul în poartă, la o fază încâlcită.

Min. 1: Schimbare la Poli Iaşi! Iese Stan, intră Calcan.

Min. 1: Ocazie pentru Poli Iaşi! Zajnovici a încercat să îl lobeze pe Popa de la aproximativ 40 de metri, însă portarul giurgiuvenilor a fost pe fază şi a respins de sub bară peste poartă.

Min. 1: A început meciul!


Poli Iaşi s-a scufundat încet, dar sigur şi a ajuns pe ultimul loc, într-un sezon în care lucrurile au mers cum nu se putea mai prost. Uitaţi parcă de principalul sponsor, Primăria Iaşi, dar luaţi la rost după fiecare eşec de controversatul edil Mihai Chirica, moldovenii nu au mai bătut pe nimeni de 8 etape şi par condamnaţi să joace din sezonul viitor la matineu.

Există totuşi şi motive de speranţă: runda trecută, Poli a scos neaşteptat un punct pe terenul revelaţiei Sepsi., 3-3, după ce a fost condusă cu 3-1. Remiza de la Sfântu Gheorghe ar putea însemna începutul revirimentului pentru echipa din Copou.

Dacă ieşenii au suferit enorm în acest sezon, Astra se chinuie să supravieţuiască în condiţiile unei crize financiare prelungite.Giurgiuvenii au alternat evoluţiile bune cu cele lamentabile. Ca o veritabilă echipă a contrastelor, Astra a remizat la Cluj, pe terenul campioanei CFR, dar a pierdut acasă cu nou promovata FC Argeş. Imprevizibili, oaspeţii au anunţat că merg după puncte în Moldova.

Poli Iaşi - Astra se vede duminică, de la o oră mai puţin obişnuită, 12.15, în direct pe Look Sport.

Echipele probabile:

Poli Iaşi: Brînză – Onea, R. Popa, Mihalache, Buşu – Moisa, Gaitan, Passaglia – Popadiuc, Alvarez, D. Flores

Astra Giurgiu: M. Popa – Canadija, Graovac, Jovanovic, Bruno – Boe-Kane, Crepulja, Wuthrich – Merloi, Răduţ, V. Gheorghe

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri