Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

VIDEO | Poli Iaşi – Dinamo 1-2. ‘Roş-albii’ au ieşit din zona retrogradării, după a treia victorie la rând în play-out

Superliga Publicat pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20156748/19/dpt-6445.jpg

Dinamo a câştigat meciul din deplasare cu Poli Iaşi, scor 2-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. ‘Roş-albii’ au trei victorii la rând şi au ieşit din zona retrogradării.

Dinamo a deschis scorul în minutul 21, după acţiunea superbă a lui Deian Sorescu. Scorul la pauză a fost egal, după reuşita lui Dzenan Zajmovic din minutul 42, în urma unui corner.

Jonathan Morsay, introdus pe teren în debutul reprizei secunde, a înscris în minutul 54, după ce a scăpat singur cu portarul Brânză.

O altă rezervă, Andrei Blejdea, putea să dubleze avantajul 'roş-albilor' în prelungirile partidei, după o fază de toată frumuseţea. Atacantul a driblat trei fundaşi, dar a şutat pe lângă poartă.

Dinamo are trei victorii la rând în play-out şi a urcat pe locul 11 în clasament. De cealaltă parte, Poli Iaşi rămâne ultima clasată şi are o misiune complicată să evite retrogradarea.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20156748/18/clasament-dinamo.jpg


Poli Iaşi - Dinamo 1-2 (Zajmovic 43' / Sorescu 21', Morsay 54'), pe Look Sport

  • Poli Iaşi: Brînză - Onea, Mihalache, Baxevanos, Buşu - De Iriondo (Gaitan 80'), Passaglia (F. Cristea 80') - Mensah, Vanzo (Flores 64'), M. Stan (Popadiuc 11') - Zajmovic
  • Dinamo: Eşanu - Bejan, Puljic, Albentosa - Sorescu, Achim, Anton, Gol, Filip (Radu 75') - Mihaiu (Morsay 46') (Blejdea 88'), Nemec

Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-2 la Iaşi!

Min. 90+3: Ocazie imensă pentru Dinamo! Blejdea a driblat trei adversari, a scăpat singur cu portarul, dar a şutat pe lângă poartă.

Min. 90: Cartonaş galben pentru Nemec (Dinamo)!

Min. 88: Schimbare la Dinamo! A ieşit Morsay, accidentat, a intrat Blejdea.

Min. 80: Dublă schimbare la Poli Iaşi! Au ieşit Passaglia şi De Iriondo, au intrat Francisc Cristea şi Pablo Gaitan.

Min. 77: Cartonaş galben pentru Sorescu (Dinamo)!

Min. 75: Schimbare la Dinamo! A ieşit Steliano Filip, a intrat Andrei Radu.

Min. 64: Schimbare la Poli Iaşi! A ieşit Vanzo, a intrat Flores.

Min. 54: GOL pentru Dinamo! 1-2! A înscris Morsay, după ce a scăpat singur cu portarul şi a şutat sub bara transversală.

Min. 51: Ocazie mare pentru Dinamo! În urma unui corner, Albentosa a plasat mingea cu capul, dar portarul Brînză a respins balonul de lângă bară.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Dinamo: a ieşit Mihaiu, a intrat Morsay.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 1-1 la Iaşi!

Min. 43: GOL pentru Poli Iaşi! 1-1! A înscris Zajmovic, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min. 42: Ocazie pentru Poli Iaşi! Mihalache a şutat puternic din lovitură liberă, dar portarul Eşanu a respins mingea. Ulterior, Popadiuc a încercat să înscrie cu un şut din unghi, dar Eşanu a fost din nou atent. Corner pentru gazde!

Min. 26: Ocazie pentru Poli Iaşi! Buşu a şutat din voleu din careu, dar Puljic a deviat mingea în afara terenului. Putea să fie un autogol pentru Dinamo.

Min. 21: GOL pentru Dinamo! 0-1! A înscris Deian Sorescu, după ce a driblat la marginea careului, a mutat mingea pentru piciorul stâng şi a şutat impecabil către colţul lung.

Min. 19: Ocazie pentru Dinamo! Steliano Filip a şutat de la distanţă, iar portarul Brânză a prins mingea în apropierea liniei porţii. Oaspeţii au reclamat faptul că mingea a intrat în poartă.

Min. 16: Poli Iaşi a cerut penalty, după un duel la marginea careului între Zajmovic şi Albentosa. Pe reluare se poate observa că fundaşul dinamovist îl împinge în săritură pe atacantul gazdelor.

Min. 13: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! În urma unui corner, De Iriondo a trimis o lovitură de cap excelentă, către vinclu, dar portarul Eşanu a avut o intervenţie extraordinar şi a respins mingea în afara terenului.

Min. 11: Schimbare la Poli Iaşi! A ieşit Stan, a intrat Popadiuc.

Min. 9: Ocazie pentru Poli Iaşi! Onea a şutat în forţă din afara careului, dar portarul Eşanu a respins mingea.

Min. 9: Bară pentru Dinamo! În urma unui corner, Albentosa a trimis o lovitură de cap, dar mingea a lovit bara transversală.

Min. 8: Ocazie pentru Dinamo! Paul Anton a pătruns în careu şi a şutat, iar mingea a fost deviată de către un fundaş şi a fost aproape să-l păcălească pe portar. În cele din urmă, Brânză a respins mingea de sub bara transversală.

Min. 7: Ocazie pentru Poli Iaşi! În urma unui corner, Baxevanos a trimis o lovitură de cap peste poartă.

Min. 6: Cartonaş galben pentru Puljic (Dinamo)!

UPDATE 16:30 A început meciul de la Iaşi!


Poli Iaşi şi Dinamo se întâlnesc în etapa a 6-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Partida este programată miercuri de la 16:30 şi se vede pe Look Sport.

Ambele se află într-o uşoară creştere de formă. Moldovenii au câştigat meciul trecut cu 2-1, contra celor de la Astra, în timp ce Dinamo a ajuns la două victorii la rând. ”Câinii” au ”muşcat” din FC Voluntari şi Viitorul, cu 2-0, respectiv 2-1.

În acest moment, Poli Iaşi e ultima în play-out, cu 17 puncte, iar Dinamo e cu două poziţii mai sus, cu 21 de puncte. În sezonul regulat, ambele şi-au câştigat meciurile de pe teren propriu. În ”Ştefan cel Mare” s-a terminat 4-1 pentru gazde, iar la Iaşi s-au impus tot gazdele, cu 1-0.

Fanii dinamovişti, susţinere totală pentru Uhrin

Duşan Uhrin a venit într-un moment extrem de complicat pentru Dinamo, iar suporterii i-au transmis, recent, un mesaj antrenorului, prin care îşi arată recunoştinţa faţă de acest aspect. În plus, ”câinii” sunt într-o oarecare creştere de formă, ţinând cont de faptul că în ultimele două meciuri au obţinut victorii pe linie, cu FC Voluntari şi mai apoi cu Viitorul Constanţa.

”A venit la Dinamo pentru suporteri, într-un moment dramatic pentru clubul lor, riscând să îşi păteze CV-ul şi să îşi distrugă astfel cariera. A preluat echipa din mers, a liniştit vestiarul, a găsit sistemul corect, a adus ordine pe teren şi a reinventat jucători, amintindu-ne tuturor că Dinamo nu are echipă de retrogradare.

Un egal la debut şi două victorii la rând, după 13 etape în care Dinamo nu mai câştigase în Liga 1. Omul ăsta i-a ajutat pe băieţi să pună capăt coşmarului! Sub comanda lui, Dinamo urcă treaptă cu treaptă în Liga 1 şi se bate pentru Cupă, acum cu şanse reale. + 1.  Suntem norocoşi să avem lângă noi un profesionist ca DUŞAN UHRIN!

Mister are nevoie însă de tot suportul nostru! Dinamo trăieşte exclusiv datorită suporterilor săi! NU OPRIM TĂVĂLUGUL ATÂT TIMP CÂT LUPTA CONTINUĂ! Trebuie să facem posibilă deplasarea la Iaşi! Trebuie să le acordăm jucătorilor prima promisă pentru meciul cu Viitorul!

HAIDEŢI, CÂINILOR! Ne facem toţi partea, un bilet costă cinci Lei! Îi aşteptăm pe fraţii noştri în www.programddb.ro. Antrenorul şi jucătorii au nevoie să ştie că suntem alături de ei! ÎMPREUNĂ SCOATEM DINAMO LA LUMINĂ!”, este mesajul postat de PCH.

Echipele probabile:

  • Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Mihalache, Baxevanos, Busu – De Iriondo, Passaglia – Platini, Vanzo, Stan – Djuranovic
  • Dinamo: Eşanu – Bejan, Puljic, Albentosa – Sorescu, Anton, Răuţă, Gol, Filip – Mihaiu, Nemec

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele