Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Poli Iaşi – Dinamo, confruntare crucială pentru evitarea retrogradării. Napoli: “Sper că arbitrii sunt corecţi pentru ambele echipe”

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20159004/1/napoli.jpg

Poli Iaşi, ultima clasată în Liga 1, are un meci crucial miercuri, 5 mai, pe teren propriu, cu Dinamo, în etapa a 6-a din play-out. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport, de la ora 16:30. Antrenorul echipei ieşene, Nicolo Napoli, se teme de arbitraje pe acest final de sezon.

Astăzi, Nicolo Napoli a primit un vot de încredere din partea conducerii, în tentativa de a salva echipa de la retrogradare.

În sezonul regulat, Dinamo s-a impus pe teren propriu cu 4-1, iar Poli Iaşi a câştigat cu 1-0 în Copou.

"Dinamo vine cu un moral bun, are două meciuri consecutive câştigate. Şi noi am făcut un meci bun la Giurgiu, dar ne-am întors cu puţini fotbalişti. Ruptură de nas pentru portarul nostru (n.a. - Brănescu), arbitrul a văzut şi a dat galben. Nu înţeleg cum, a curs sângele, trebuia să dea roşu. Nu-l avem nici pe Platini (n.a. - suspendat). Nu e bine.

Am încredere în echipă că va face un meci bun şi sper că arbitrii sunt corecţi pentru ambele echipe. Avem nevoie de puncte şi încercăm să câştigăm. E un meci contra rivalei pentru salvarea de la retrogradare. Niciuna dintre echipe nu a scăpat de la retrogradare. Totul se joacă, vom avea meci direct şi cu Hermannstadt, încercăm să luăm puncte.

Brănescu a fost operat, trebuie să stea 7 zile fără mască, apoi încet, încet poate reveni. Dar într-o săptămână trec trei meciuri pentru noi.

Atmosfera e bună, am jucat bine la Giurgiu, am luptat. Mergem înainte, dacă nu câştigăm următorul meci n-am făcut nimic", a spus Nicolo Napoli, la conferinţa de presă.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20159004/2/clasament-iasi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele