Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Poli Iaşi, fără victorie în Liga 1 din 20 decembrie 2020! Andrei Cristea: "Ne-a ajuns cuţitul la os. Trebuie să arătăm că suntem bărbaţi"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20029531/2/rps1633.jpg

Poli Iaşi a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-2, în etapa cu numărul 25 din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport. Moldovenii rămân fără victorie în campionat din 20 decembrie 2020. Antrenorul-jucător Andrei Cristea a recunoscut că este o situaţie disperată, dar şi-a manifestat încrederea că echipa poate evita retrogradarea.

A fost o partidă încinsă la Iaşi, cu două eliminări. Passaglia (Poli Iaşi) şi Angelov (Voluntari) au primit cartonaşul roşu, în minutul 62.

Mijlocaşul bulgar Antoni Ivanov a reuşit o ‘dublă’ pentru FC Voluntari, în minutele 5 şi 67.

Poli Iaşi rămâne ultima clasată în Liga 1, în timp ce FC Voluntari a urcat pe poziţia a 14-a.

"Este un moment greu, un moment zero pentru mine. În momentul de faţă, ne-a ajuns cuţitul la os. Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să ne adunăm, să strângem rândurile, să fim mai uniţi, să strângem puncte.

Au fost greşeli individuale, trebuie să fim conştienţi de asta. Ne-au surprins pe contraatac la primul gol. O echipă organizată, Gabi Tamaş joacă precum la 21 de ani. O echipă cu experienţă, au ştiut ce vor şi au câştigat această partidă.

Trebuie să arătăm că suntem bărbaţi şi că putem salva această echipă. Am preluat o echipă din mers, cu un lot făcut şi o pregătire făcută. Am încercat să-mi fac un staff, l-am făcut pe parcurs, am adus un preparator fizic. Încerc să aduc şi jucători, deocamdată n-am primit niciunul dintre jucătorii pe care i-am cerut. Am încredere în băieţi, nu este târziu. Capul sus, mai sunt multe meciuri", a spus Andrei Cristea.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20029531/1/clasament-poli-iasi.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele