Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Poli Iaşi – FC Buzău 0-1. Trupa lui Cristi Pustai a marcat pe final, profitând de faptul că a jucat în superioritate numerică

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20389142/1/poli-timisoara-liga-2.jpg

FC Buzău s-a impus pe terenul celor de la Poli Iaşi, cu scorul de 1-0, în ultimul meci al zilei de duminică din Casa Liga 1. Partida a fost în direct pe Look Sport.

Buzoienii au venit în Copou cu un echipament similar cu cel al gazdelor, iar arbitru nu i-a lăsat să intre astfel îmbrăcaţi pe teren, fiind nevoiţi să împrumute echipamentul de rezervă al celor de la Poli. Partida a fost una echilibrată, până în minutul 50, când Okan Chatziterzoglou a fost eliminat mult prea uşor, pentru un fault la 25 de metri de careu.

Elevii lui Costel Enache au făcut o serie de erori în defensivă, iar golul nu a mai putut fi evitat la un corner, Ekollo a fost lăsat liber şi a finalizat, reuşita fiind cea care a decis soarta partidei.

------------------------------

Poli Iaşi - FC Buzău 0-1 (Ekollo 78), în direct pe Look Sport

Echipele de start:

Poli Iaşi: Laur. Popescu – Onea, Cană, Fl. Plămadă (cpt.), Tib. Serediuc – Ov. Mihalache, Chatziterzoglou – Al. Stan, Aftanache, Pelivan – S. Camara

FC Buzău: R. Stoian – R. Zamfir, Vîrtej, Ghinga (cpt.), Tud. Oltean – Gaitan, Cârstocea – Al. Munteanu, Ekollo, Cr. Ciobanu – Chică-Roşă
 
Minutul 78: GOL FC Buzău! Corner bătut din partea stângă. Defensiva gazdă greşeşte în lanţ, iar mingea ajunge la Ekollo care îndeplindeşte o simplă formalitate.
 
 
Minutul 50: Decizie bizară a arbitrului. Okan Chatziterzoglou îl faultează pe Chică-Roşă. Grecul i-a dat peste picioare adversarului, dar intrarea nu a fost una dură, însă a văzut complet inexplicabil cartonaşul roşu.
 
 
Minutul 27: Popescu degajează greşit la Ciobanu. Mijlocaşul celor de la Buzău încearcă o execuţie lobată, dar balonul se duce pe lângă buturi.
 
 
Minutul 6: Chică-Roşă reia cu capul din câţiva metri, dar portarul ieşenilor reuşeşte să prindă, însă a fost aproape să scape mingea.
 
 
Minutul 1: A început partida din Copou!
 
------------------------------------
 
Retrogradată la finele sezonului trecut în liga secundă, Poli Iaşi şi-a propus să promoveze în acest an, însă debutul de sezon nu este tocmai încurajator. Moldovenii au început cu trei eşecuri consecutive, 0-2 cu Petrolul, 0-1 cu Concordia şi 1-2 cu Hermannstadt, dar au dat semne de viaţă în ultimele două runde. 
În penultima etapă, Poli Iaşi a trecut pe teren propriu de ”U” Cluj, cu 2-0, iar în ultima s-a impus în Banat pe terenul celor de la Poli Timişoara.
 
FC Buzău a început la fel de neconvigător, 1-2 cu Hermannstadt şi 0-1 cu ”U” Cluj, dar şi-a revenit la fel ca ieşenii. Semnalul de trezire a fost remiza 
de la Timişoara, 1-1 cu Poli, urmată de două victorii clare, 3-0 pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, respectiv surprinzătorul 14-0 cu Unirea Constanţa, în ultima etapă.
 
De altfel, Buzăul e pe poziţia a şaptea după primele 5 runde, cu 7 puncte, la un pas de un loc de play-off. Ieşenii se află ceva mai jos, pe 11, şi au doar 6 puncte. 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele