Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

VIDEO | Poli Iaşi – Hermannstadt 1-0. Penalty ratat de gazde, bară pentru oaspeţi! Iaşiul va începe play-out-ul de pe ultimul loc

Superliga Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20112092/20/dpt-5058.jpg

Politehnica Iaşi a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport.

Doru Popadiuc a înscris în minutul 11, cu un şut superb de la marginea careului.

În minutul 65, Uros Djuranovic a ratat un penalty pentru Poli Iaşi.

În minutul 78, Bagaric a trimis mingea în bară, iar Hermannstadt a ratat şansa de a egala.

În ciuda victoriei, Poli Iaşi încheie sezonul regulat al Ligii 1 pe ultimul loc, iar Hermannstadt se află pe penultima poziţie, înainte de startul play-out-ului.

Confruntările din play-out nu vor fi în sistem tur-retur, ci în manşă unică. Vor urma 9 meciuri în urma cărora vor fi stabilite echipele retrogradate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20112092/19/clasament-iasi-final.jpg


Poli Iaşi - Hermannstadt 1-0 (Popadiuc 11'), pe Look Sport

  • Poli Iaşi: Brănescu – Buşu, Baxevanos, Popa, Onea – Passaglia, Vanzo, De Iriondo – Stan (Popadiuc 6'), Djuranovic (Cristea 70'), Platini.
  • Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Viera (Addae 86'), Matricardi, Măţel – Aosman, Dâlbea, Buzan (Petrescu 12') – Mayoral (Sebaihi 70') – Yazalde (Aralica 70'), Bagaric.

Min. 90+4: S-a încheiat meciul!

Min. 86: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Viera, a intrat Addae.

Min. 78: Bară pentru Hermannstadt! În urma unei lovituri libere, Bagaric a trimis o lovitură de cap perfectă, dar bara l-a salvat pe portarul Brănescu, care a avut ulterior o intervenţie excelentă la un şut din careu al lui Sebaihi.

Min. 76: Schimbare la Poli Iaşi! Iese Popadiuc, accidentat, şi intră Vega. 

Min. 74: Cartonaş galben pentru Matricardi (Hermannstadt), pentru un fault la marginea careului asupra lui Andrei Cristea.

Min. 73: Cartonaş galben pentru Popadiuc (Poli Iaşi)! 

Min. 70: Schimbări în ambele echipe! La Poli Iaşi, a ieşit Djuranovic şi a intrat Andrei Cristea. La Hermannstadt, au ieşit Yazalde şi Mayoral, au intrat Aralica şi Sebaihi.

Min. 69: Ocazie mare pentru Hermannstadt! După un corner, Passaglia a respins mingea din apropierea liniei porţii.

Min. 66: Penalty ratat de Poli Iaşi! Şutul lui Djuranovic a fost parat de către portarul Cristiano.

Min 65: Penalty pentru Poli Iaşi, după un contact între Popa şi portarul Cristiano!

Min. 59: Ocazie pentru Poli Iaşi! În urma unei lovituri libere de la marginea careului, Djuranovic a şutat puţin peste poartă.

Min. 49: Cartonaş galben pentru De Iriondo (Poli Iaşi)!

Min. 46: A început repriza a doua! Nicio schimbare în cele două echipe.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 1-0 pentru gazde.

Min. 45: Ocazie pentru Hermannstadt! Fundaşul Buşu a avut o intervenţie in extremis în careu, după acţiunea lui Mayoral.

Min. 43: Hermannstadt a cerut penalty, după un duel în centrul careului între fundaşul Popa şi atacantul Yazalde. Arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min. 39: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi! Djuranovic a fost găsit liber în centrul careului, dar a întârziat şutul şi a fost blocat de către portarul Cristiano.

Min. 32: Ocazie pentru Poli Iaşi, la şutul periculos al lui Passaglia.

Min. 31: Ocazie pentru Hermannstadt! Măţel a pătruns în careu, din banda dreaptă, şi a şutat în forţă la colţul scurt, dar portarul Brănescu a respins mingea.

Min. 24: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi! Djuranovic a depăşit un fundaş din preluare, în careu, dar a şutat în portarul Cristiano, din 6 metri.

Min. 19: Ocazie pentru Hermannstadt! În urma unui corner, Dâlbea a şutat din voleu de la marginea careului, iar mingea s-ar fi dus sub bara transversală, dar portarul Brănescu a avut o intervenţie excelentă. Corner pentru oaspeţi!

Min. 12: Schimbare la Hermannstadt! A ieşit Buzan, jucător U21, a intrat Petrişor Petrescu.

Min. 11: GOL pentru Poli Iaşi! 1-0! A înscris Popadiuc, cu un şut plasat de la marginea careului.

Min. 7: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Pe contraatac, Mayoral a reuşit o cursă impresionantă, dar a şutat slab din careu.

Min. 6: Schimbare la Poli Iaşi! Iese Stan, unul dintre jucătorii U21, şi intră Popadiuc.

UPDATE 17:30 A început meciul de la Iaşi! Iată situaţia din clasament înaintea ultimei runde din sezonul regulat al Ligii 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20112092/5/clasament-iasi-inainte.jpg

UPDATE 16:40 Echipele de start:

Poli Iaşi: Brănescu – Buşu, Baxevanos, Popa, Onea – Passaglia, Vanzo, De Iriondo – Stan, Djuranovic, Platini.

Hermannstadt: Cristiano – Opruţ, Viera, Matricardi, Măţel – Aosman, Dâlbea, Buzan – Mayoral – Yazalde, Bagaric.

Rezervele:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20112092/3/rezerve.jpg


Poli Iaşi – FC Hermannstadt se joacă în această seară, de la ora 17:30. Partida face parte din etapa a 30-a din Casa Liga 1, ultima a sezonului regulat, şi e transmisă de Look Sport.

Cele două sunt pe ultimele două poziţii ale campionatului, dar situaţia la Poli Iaşi e de-a dreptul tragică. Consiliul Local Iaşi a votat miercuri împotriva continuării finanţării clubului de fotbal Poli Iaşi. Echipa riscă retrogradarea în Liga 2, în condiţiile în care este ultima clasată în prima ligă, înainte de startul play-out-ului. Ciprian Paraschiv, fostul preşedinte al clubului Poli Iaşi, a lansat un atac dur asupra autorităţilor locale, acuzate că ‘au îngropat’ fotbalul.

Poli Iaşi stă pe un butoi de pulbere 

Poli Iaşi are probleme financiare, iar Consiliul Local a supus la vot un proiect de hotărâre privind alocarea unei sume de 390.000 de lei pentru acoperirea unor cheltuieli urgente.

Rămâne de văzut cum va arăta clubul sezonul următor, dacă va mai fi sezonul următor, pentru că e clar că oamenii care ”conduc” echipa au fost numiţi pe nişte criterii diferite de cele ale meritocraţiei. Drept dovadă, doar vorbesc în presă, dau vina unii pe alţii, dar nici nu pleacă şi nu lasă locul altcuiva competent.

Poli Iaşi şi Hermannstadt, victorii runda trecută 

Poli Iaşi are 22  de puncte, iar FC Hermannstadt, 26. Runda trecută, amândouă au câştigat. Dacă moldovenii au învins Viitorul cu 2-1, sibienii au trecut, surprinzător, de FC Argeş.

Pare greu de crezut că ele vor reuşi în final să se salveze de la retrogradare, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla în play-out, unde se înjumătăţesc punctele.

Echipele probabile:

  • Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, Iriondo, Busu – Vanzo, Passaglia, Vega – Stan, Djuranovic, Popadiuc
  • Hermannstadt: Cristiano – Măţel, Matricardi, Stoica, Opruţ - Buzan, Dâlbea, Yazalde, Sebaihi – Aosman – Bagaric
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele