Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

VIDEO | Poli Iaşi - Hermannstadt 2-3. Ruben Albes obţine prima victorie de când a preluat echipa familiei Reghecampf

Superliga Publicat pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19407389/1/iasi-2.jpg

Hermannstadt a reuşit în această seară să se impună în deplasare,  3-2 cu Poli Iaşi. Partida a contat pentru etapa a 7-a din cadrul play-out-ului Casa Liga 1.

Moldovenii au deschis scorul încă din minutul 9, când olandezul Kevin Luckassen a înscris cu o lovitură de cap, în urma unei centrări venite din flancul stâng. 

Doar 4 minute s-au bucurat ieşenii, pentru că replica oaspeţilor nu s-a lăsat deloc aşteptată. Fundaşul dreapta al sibienilor, Vodă, a restabilit egalitatea cu un şut excelent de la 14 metri, iar meciul devenea din ce în ce mai disputat.

Echipa lui Mircea Rednic a intrat totuşi în avantaj la cabine, pentru că acelaşi Luckassen a marcat cu patru minute înaintea finalului primei părţi.

În minutul 55, centralul Radu Petrescu a indicat punctul cu var, după ce Cabral a făcut henţ în careu la şutul lui Opruţ, iar lovitura de pedeapasă a fost transformată de brazilianul cu nume de star, Romario Pires.

În plină dominare a ieşenilor, tot oaspeţii au marcat, în minutul 76, prin croatul Gabriel Debeljuh, care a stabilit scorul final cu un şut imparabil din interiorul careului. S-a terminat 3-2 pentru oaspeţi, care nu mai câştigaseră din prima rundă a play-out-ului. Ultima victorie obţinută de Hermannstadt a fost înregistrată pe 2 martie, 1-0 cu Chindia Târgovişte, la Sibiu.

După acest rezultat, cele două echipe au făcut rocadă în clasament. Hermannstadt este acum pe locul 5 în grupa de play-out, cu 21 de puncte, în timp ce Poli Iaşi rămâne cu 18 puncte şi cade pe 6.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele