Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

VIDEO | Poli Iaşi - Sepsi 0-3. Una dintre marile umilinţe ale carierei pentru Rednic! FCSB - Sepsi, finala Cupei României 2019/2020

Cupa României Publicat pe 9 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19416348/1/iasisepsi.jpg
 
Sepsi Sfântu-Gheorghe a câştigat de o manieră categorică partida cu Poli Iaşi, din returul semifinalelor Cupei României, scor 3-0. Mircea Rednic a conştientizat handicapul din tur şi a trimis în această seară mai multe rezerve şi tineri jucători.
 
Scorul a fost deschis în minutul 20, după un lanţ de greşeli în defensiva moldovenilor, Istan Fulop a profitat şi a trimis mingea în plasă. Iar până la pauză nu s-a mai întâmplat ceva notabil pe tabelă.
 
La startul actului secund, Achahbar a majorat diferenţa, iar Karanovic a pus ”cireaşa de pe tortul” acestei duble confruntări şi a stabilit scorul final. Sepsi ajunge în ultimul act al Cupei României, unde o aşteaptă FCSB, care a trecut în dublă manşă, cu scorul de 4-0, de cei de la Dinamo.
-------------------------------------------------------------------------
 
Poli Iaşi - Sepsi, returul semifinalei Cupei României 2019-2020, se joacă joi, de la ora 20:00, live pe Look Plus şi pe www.looksport.ro.

Poli Iaşi - Sepsi 0-3 (I. Fulop 20, Achahbar 50, Karanovic 86), 1-8 la general, live pe Look Plus. Echipele de start:
  • Poli Iaşi: Axinte - Onea , Bourama, Klimavicius (Mihalache 60), F. Cristea - Popadiuc (Horşia 68), Assulin (Platini 46), Longher (Passaglia 60), Chacana - Zaharia, Omoh
  • Rezerve: Târnovanu -  Lopes, Luckassen, S. Şerban
  •  
  • Sepsi: Fejer - Dimitrov, Celea, Tincu, Csiszer (Fl. Ştefan 69) - Kovacs, Vaşvari (Achahbar 46), Carnat, I. Fulop (Deaconu 46) - Diaz (Karanovic 32), L. Fulop
  • Rezerve: Niczuly - Bluhenna, C. Popescu, Safranko, M. Ştefănescu, 
Minutul 90+2: Final de meci la Iaşi: Mircea Rednic trăieşte una dintre marile umilinţe ale carierei de antrenor, 1-8 la general!

Minutul 86: GOL SEPSI! Celea reia cu capul sub bară, mingea ricoşează în faţa porţii, iar Karanovic înscrie din apropiere. Un nou meci cu Sepsi, o nouă umilinţă pentru Rednic, dar şi al patrulea gol în Cupa României pentru Karanovic.



Minutul 77: Karanovic intră frumos în careu, ajunge 1 la 1 cu Axinte, dar trage în plasa laterală.


Minutul 50: GOL SEPSI! Axinte respinge cu greu reluarea lui Karanovic, iar mingea ajunge la Achahbar, care o trimite în poartă cu capul. 7-1 la general :).



Minutul 46: S-a reluat meciul de la Iaşi, iar Deaconu şi Achahbar i-au înlocuit pe Fulop şi Vaşvari.

Minutul 45+1: Pauză în Copou, după 45 de minute în care ritmul nu a fost impresionant.

Minutul 29: Fulop face un fault inutil la mijlocul terenului, la Francisc Cristea, şi vede cartonaşul galben.

Minutul 20: GOL SEPSI! Bourama degajează o minge în Istvan Fulop, iar balonul ricoşează direct în poarta lui Axinte.



20:00 Start de meci în Copou.

Meciul pleacă de la un 5-1 aproape neverosimil în tur, după ce moldovenii au condus cu 1-0, dar, chiar şi aşa, Mircea Rednic are, cel puţin la nivel declarativ, speranţe că va întoarce calificarea în favoarea trupei din Copou. Mai în glumă, mai în serios, Puriul a lansat, la conferinţa de presă de dinaintea meciului, termenul de remontada moldovenească: "Prima victorie împotriva lui Sepsi de când e în Liga 1! E o victorie muncită, meritată. Mai ales repriza a doua. Am înscris, am avut situaţii, ne-am apărat foarte bine. Pe contraatac i-am surprins şi am reuşit să înscriem. Un meci foarte bun făcut de Kevin. Contează când ai un atacant care se bate, ţine de minge şi creează spaţii. E o victorie meritată pentru noi.
 
Dacă aveam echipa completă sau aveam pauză mai mare ca să pot să folosesc măcar 90% din titulari, altul era rezultatul de la Sepsi. Dar asta este, n-aţi mai auzit de 'remontada moldovenească?'", a spus Rednic.
 
Iar speranţele lui Rednic sunt date de victoria pe care echipa sa a obţinut-o în faţa lui Sepsi, 3-1, în ultimul meci jucat în Casa Liga 1, etapa trecută.
  • Foto: Dragos Pascaneanu/Sport Pictures
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele