Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | PREA MICI PENTRU UN RĂZBOI AŞA DE MARE. GALATA, CU ANDONE TITULAR, PIERDE AL DOILEA MECI CONSECUTIV ÎN LIGA CAMPIONILOR, 0-1 CU REAL

Video Publicat pe 23 oct 2019
mail-share icon Email

Real Madrid a câştigat la Istanbul cu 1-0, în faţa celor de la Galatasaray, într-un meci din grupa A. În direct pe LOOK PLUS, Galata, cu Florin Andone titular, a avut primele ocazii, însă cei care au marcat au fost ibericii. Kroos a finalizat în minutul 18, la capătul unui contraatac în care defensiva gazdelor şi-a arătat slăbiciunile. Galatasaray pierde astfel al doilea meci consecutiv şi tot cu 0-1, la fel ca în faţa celor de la Paris Saint Germain.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231825/1/kroos.jpg

Paris Saint Germain s-a distrat în Belgia cu Club Brugge. Francezii s-au impus cu 5-0 în deplasare, golurile fiind marcate de Icardi (minutele 7 şi 63) şi Mbappe (minutele 61, 79, 83). Echipa din capitala Franţei este liderul grupei A cu 9 puncte din tot atâtea posibile. Pe locul 2 se află Real cu 4 puncte, iar Club Brugge şi Galatasaray sunt pe locurile 3-4 cu 2, respectiv un punct.

Atletico Madrid s-a impus la limită, 1-0, în meciul cu Bayer Leverkusen, din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League. În direct pe LOOK PLUS, spaniolii au marcat târziu, în minutul 78, când Alvaro Morata a adus liniştea pe Wanda Metropolitano, dar şi cele 3 puncte preţioase care o aduc pe Atletico pe primul loc în clasamentul provizoriu al grupei D.

Juventus s-a impus greu, la Torino, 2-1 cu Lokomotiv Moscova. Ruşii au marcat primii prin Miranchuk , în minutul 29, însă Dybala a marcat de două ori în două minute (77 şi 79), iar Juventus este lider în grupa D cu 7 puncte. Lokomotiv Moscova şi Bayer Leverkusen, cu 3, respectiv 0 puncte, sunt pe locurile 3 şi 4.

În grupa C a UEFA Champions League, în „exil”, la Harkov, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, nu a reuşit decât o remiză, 2-2 cu Dinamo Zagreb. Pentru echipa din Ucraina au marcat Konoplyanka în minutul 16 şi Dodo (75). De cealaltă parte, reuşitele croaţilor au fost semnate de Olmo (25) şi Orsic (60).

În celălalt meci al grupei, Manchester City a făcut instrucţie cu Atalanta, scor 5-1. În direct pe LOOK SPORT 2, Malinovsky a deschis scorul în minutul 28 din penalty, însă echipa lui Guardiola a revenit şi a marcat prin Aguero (minutele 34 şi 38-penalty) şi Sterling (minutele 58, 64 şi 69). Lider este City cu 9 puncte, urmată de Dinamo Zagreb şi Şahtior, ambele cu câte 4 puncte şi Atalanta, fără niciun punct.

Bayern Munchen s-a impus greu în Grecia, 3-2 cu Olympiakos, într-un meci din cadrul grupei B. În direct pe LOOK SPORT 3. grecii au spart gheaţa prin El Arabi, în minutul 23, însă Lewandowski a egalat relativ repede, în minutul 34, după care i-a adus în avantaj pe bavarezi, din minutul 62. Tolisso a făcut 3-1 pentru nemţi în minutul 75, dar elenii au revenit în joc după 4 minute, când Guilhere a marcat pentru 2-3. Acesta a fost, de altfel, rezultatul final al partidei.

În celălalt meci al grupei, Tottenham s-a distrat cu Steaua Roşie Belgrad. Englezii s-au impus cu 5-0 şi au ratat alte numeroase ocazii. Kane şi Son au reuşit „dubla”, primul în minutele 9 şi 75, iar sud=coreeanul în minutele 14 şi 44. Celălalt gol a fost reuşit de Lamela, în minutul 57.

În clasamentul grupei conduce Bayern, care are 9 puncte, urmată de Tottenham (4), Steaua Roşie (3) şi Olympiakos (1).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele