Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO: Prestaţie de senzaţie pentru Valentin Mihăilă în Fiorentina – Parma 3-3! Dennis Man s-a făcut şi el remarcat

Serie A Publicat pe 7 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20053632/1/milaila.jpg

Parma a scăpat incredibil printre degete două puncte de aur în lupta pentru evitarea retrogradării din Serie A. Echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă a remizat, scor 3-3, în deplasare la Fiorentina, deşi în minutul 90 Mihăilă a adus-o în avantaj pe Parma.

Roberto D'Aversa a început partida cu Man şi Mihăilă pe banca de rezerve. În minutul 28, Martinez Quarta a deschis scorul pentru Fiorentina, iar patru minute mai târziu Kucka a adus egalarea pentru oaspeţi din lovitură de pedeapsă. Milenkovic a făcut însă, în minutul 42, 2-1 pentru Fiorentina, astfel că tehnicianul Parmei a fost nevoit să mute la pauză: l-a introdus pe Valentin Mihăilă în locul lui Hernani (min. 46). De asemenea, în minutul 62, a intrat şi Dennis Man în locul lui Karamoh.

Introducerea românilor pe teren a condus la o răstunare de situaţie spectaculoasă pentru Parma, care a ajuns să conducă cu 3-2, după ce a fost condusă cu 1-2. Valentin Mihăilă, în minutul 72, a centrat în careul advers, iar mingea deviată a ajuns la Kurtic, care a marcat. În minutul 90, acelaşi Valentin Mihăilă a marcat primul său gol în Serie A din pasa lui Inglese, care la rândul lui a primit balonul de la Dennis Man.

Bucuria românilor a fost stricată de autogolul lui Iacoponi, în minutul 90 + 4, la o fază în care apărarea Parmei a arătat de ce echipa se află în zona retrogradabilă în campionatul Italiei. Meciul s-a terminat 3-3, iar în urma acestui rezultat Parma se clasează pe 19, cu 16 puncte câştigate în 26 de meciuri, în timp ce Fiorentina ocupă poziţia a 14-a, cu 26 de puncte în tot atâtea jocuri.

Fiorentina - Parma 3-3

Update 2: Final de meci între Fiorentina şi Parma. Cele două echipe au remizat, scor 3-3, chiar dacă Valetin Mihăilă reuşise să o aducă în avantaj pe Parma în minutul 90, la o fază în care a o contribuit şi Dennis Man. Iacoponi a trimis mingea în proprie poartă, iar echipa românilor a scăpat incredibil printre degete victoria.

Update 1: Valentin Mihăilă a înscris primul său gol în Serie A şi a dus scorul la 3-2 pentru Parma în faţa Fiorentinei, în minutul 90 al meciului. La această fază a contribuit şi Dennis Man, care i-a pasat foarte bine lui Inglese, care a trimis balonul mai departe către Mihăilă.

Ştirea iniţială: 

Valentin Mihăilă a reuşit o pasă de gol în meciul dintre Fiorentina şi Parma din etapa a 26-a din Serie A.

În minutul 72 al meciului, Kurtic a reluat în plasa porţii lui Dragowski o centrare deviată venită din flanc de la Valentin Mihăilă şi a adus egalarea la 2 pentru echipa celor doi români.

Meciul se joacă de la ora 16:00, în direct, la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele