Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Prestaţie modestă a Universităţii Craiova. Oltenii au făcut un meci extrem de slab şi au fost eliminaţi din Conference League, de Laci

Fotbal Internațional Publicat pe 29 iul 2021
mail-share icon Email

 

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seară, de echipa albaneză Laci, în turul doi preliminar al Conference League. Manşa secundă disputată la Craiova s-a încheiat 0-0, iar echipa din Albania s-a calificat în runda următoare datorită victoriei din tur, scor 1-0.

Joi, oltenii au avut o bară în minutul 90+1.

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu (Ofosu ’60) – Nistor, Screciu (Mateiu ’69), Bic (Cîmpanu ’46) – Gustavo (Fedele ’85), Koljic (Markovic ’69), Bancu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • Laci: Sherri – Velija, Lushkja, Malota, Roganovic – Shehu, Ignjatovic, Ard. Deliu  (Arb. Deliu ‘90+7) – Zarubica (Qato ’87), Mazrekaj (Zulfiu ‘90+7), Guindo (Prengaj ‘90+2). Antrenor: Shpëtim Duro

Joi au fost eliminate din Conference League şi celelalte două reprezentante ale României, FCSB şi Sepsi.


Universitatea Craiova – Laci 0-0

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Lazar - Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu (Ofosu 60) - Nistor, Screciu (Mateiu 69), Bic (Câmpanu 46) - Gustavo (Fedele 85), Koljic (Markovic 69), Bancu
    Rezerve: Pigliacelli, Rusu, Bălaşa, Mărieş, Constantin, Căpăţână, Mitran
  • Laci: Sherri - Velija, Lushkja, Malota, Roganovic - Shehu, Ignjatovic, Deliu - Zarubica, Mazrekaj, Guindo
    Rezerve: Dajsinani, Prengaj, Qato, Bytyqi, Sulovari, Arb. Deliu, Ziko, Zulfiji

Min. 90+9: Final de meci. U. Craiova atacă în ultimele minute dar degeaba. Albanezii merg mai departe, prin golul marcat în tur.

Min. 90+3: Nistor trimite pe lângă din lovitură liberă, de la aproximativ 20 de metri.

Min. 85: Schimbare pentru U. Craiova. Intră Fedele, iese Gustavo.

Min. 78: Gustavo trimite cu capul din careu, dar portarul Velija reţine fără mari probleme. 

Min. 76: Nistor îşi încearcă şansa de la distanţă, dar şutul său se duce într-un fundaş advers. Balonul părea cadrat bine.

Min. 69: Dublă modificare la U. Craiova. Intră Mateiu şi Markovic, ies Screciu şi Koljic.

Min. 60: Schimbare făcută de Reghecampf. Îl scoate pe Vătăjelu, îl introduce pe Ofosu. 

Min. 57: Multe inexactităţi în jocul de construcţie al Craiovei. Un presing simplu al albanezilor îi dă foarte multe bătăi de cap.

Min. 53: Guindo trage din careu, după erori colective ale oltenilor, dar în cele din urmă intervine Constantin şi trimite în corner.

Min. 46: Începe partea a doua. Intră Câmpanu în locul lui Bic.

Min. 45+2: Final de primă repriză. 

Min. 40: Echipa noastră prinde ceva încredere după şansa lui Koljic, e mai prezentă pe faza de atac.

Min. 35: În sfârşit o ocazie pentru Universitatea Craiova. Koljic scapă singur cu portarul Sherri, dar acesta scoate în faţa atacantului oltenilor.

Min. 24: Mazrekaj trimite pe poarta lui Lazar din lovitură liberă, de la peste 20 de metri, dar Lazar reţine fără probleme.

Min. 22: Malota e aproape să deschidă scorul pentru albanezi. La o fază fixă din dreapta, reia din careul mic, din alunecare, dar balonul se duce alături de poarta lui Lazar.

Min. 15: Laci se apără bine, se apără sus. Face presing, iar U. Craiova nu găseşte variante. Balonul circulă lent pentru echipa lui Reghecampf.

Min. 6: U. Craiova stă sus, e la controlul partidei până acum. Are posesia, dar atacurile se termină, cu precădere, când se apropie de poarta adversă.

Min. 1: Începe partida! 


Înfrângerea din Albania (scor 0-1) l-a costat postul pe grecul Marinos Ouzounidis, care a fost demis imediat după ruşinea cu Laci.

Înlocuitorul său, Laurenţiu Reghecampf, are ocazia să facă uitat meciul de coşmar din Albania. Însă omul cu care FCSB bătea Ajax şi Chelsea în Europa League are o problemă. 

Cel mai bun om al oltenilor, Cicâldău, tocmai a fost vândut la Galatasaray, iar Ivan, abia revenit la forma de odinioară s-a accidentat şi va rata mai multe meciuri. Ieşit accidentat încă din minutul 15, după ce a încercat în zadar să ţină o minge în teren, Andrei Ivan a suferit o ruptură musculară şi va sta departe de gazon timp de două săptămâni.

Un alt jucător ofensiv, tânărul George Cîmpanu, s-a lovit la umăr şi a părăsit meciul de pe Arena Naţională în minutul 27, fiind înlocuit cu Ştefan Baiaram, şi nici el nu va fi recuperat până la partida de la mijlocul săptămânii. În plus, fundaşul dreapta francez Antoine Conte a acuzat probleme fizice şi a cedat după doar 56 de minute, urmând ca Ştefan Vlădoiu să joace titular în partida contra albanezilor.

Nici starea de spirit a echipei nu este una prea grozavă, după eşecul la fel de ruşinos cu FCSB, prin proporţiile scorului, 1-4, în campionat. Însă tocmai acesta este un moment în care Reghecampf le poate arăta oltenilor că nu s-au înşelat când l-au numit în fruntea echipei şi poate să-i mobilizeze pe jucători.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri