Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

VIDEO | Primele amicale stabilite între echipe din Liga 1! Craiova şi Viitorul s-au mişcat cel mai repede

Liga I Publicat pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19375846/1/liga-1.jpg

Craiova şi Viitorul şi-au programat două meciuri amicale pentru săptămâna viitoare şi mai aşteaptă doar OK-ul autorităţilor.

  • Preşedintele Klaus Iohanis a anunţat că sporturile fără contact pot fi reluate în aer liber începând cu 1 iunie, aşa că formaţiile care se pregătesc de reluarea campionatului au liber şi la amicale, după ce ies din perioada de carantină.

Cele două partide ar urma să se dispute în aceeaşi zi. Astfel de meciuri ar putea fi programate începând cu 6 iunie, iar meciurile dintre Craiova şi Viitorul se vor disputa în Bănie.

"Să sperăm că perioada asta de două săptămâni, care rămâne cu antrenamente împreună va fi suficientă pentru a reintra în ritmul unui campionat", spune Cristian Bivolaru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele