Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Primul eşec după mai bine de două luni n-a fost iertat de patron: ”A fost cel mai slab meci din acest an”

Sepsi OSK Publicat pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

 

Sepsi a bifat primul eşec în Casa Liga 1, după şapte meciuri în care a obţinut numai rezultate pozitive. Echipa din Sfântu Gheorghe a cedat surprinzător cu 0-2 la Academica Clinceni, iar patronul Laszlo Dioszegy nu i-a menajat pe jucători.

A declarat la interviuri că a fost cel mai slab rezultat al sezonului şi că adversarii au meritat pe deplin victoria.

”Da, cred că a fost cel mai slab meci al nostru din acest an, nu meritam victoria, dar au fost şi multe greşeli individuale. Ar fi fost prea frumos să legăm 5 victorii, dar noi am venit să câştigăm, dar putem spune că astăzi au existat foarte multe greşeli şi Clinceniul a câştigat meritat.

M-a suprins neplăcut şi pe mine speram că poate reuşim şi un egal era bun, să nu pierdem", a spus finanţatorul grupării din Sfântu Gheorghe la finalul partidei. 

Academica Clinceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a IX-a a Ligii I.

Au marcat: Ciunciukov '15, Rusescu '43.

În minutul 40, Vaşvari l-a faultat în careu pe Ciunciukov. Rusescu a executat penaltiul, dar portarul Niczuly a respins balonul.

1-0, min. 15: Paşov a pasat lung, din propria jumătate, la Ciunciukov, care a scăpat singur pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut la coluţul lung;

2-0, min. 43: Deligiannidis a pasat greşit în propriul careu, Rusescu a preluat balonul şi a marcat primul său gol la Academica, din colţul careului mic.

Academica: Vâlceanu - Paşov, Jutrici, Gardoş (Patriche '77), Dobrescu - Cascini, Cebotaru - Cordea, Tănase (Boiciuc '77), Morar (Ciunciukov '6, L. Dumitriu '63) - Rusescu (P. Petrescu '77). Antrenor: Ilie Poenaru;

Sepsi: Niczuly - Deligiannidis, Bouhenna, Mitrea, Ştefănescu - Aganovici, Vaşvari, I. Fulop (Achahbar '63) - Dragomir (Purece '12), Bajrovici (Golofca '46), L. Fulop (Nouvier '46). Antrenor Leo Grozavu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele