Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Probleme la CSM Bucureşti! Neagu a spus totul în faţa camerelor: ”O echipă cu pretenţii la Liga Campionilor trebuie să-şi respecte jucătoarele”

Handbal Publicat pe 19 nov 2020
mail-share icon Email

 

CSM Bucureşti are probleme din punct de vedere financiar, lucru recunoscut de Cristina Neagu după meciul din Liga Campionilor, pierdut cu 22-27 cu Rostov. Potrivit celei mai bune handbaliste a României, la echipa din Capitală sunt restanţe de patru luni. Abia s-au plătit banii pe iulie.

E şi problema restanţelor salariale. Abia azi am primit salariul din iulie. O echipă care are pretenţii în Liga Campionilor trebuie să-şi respecte jucătoarele şi să plătească salariile la timp!”, a spus Cristina Neagu, care a vorbit şi despre eşecul cu finalista Ligii Campionilor de anul trecut.

Neagu spera la o victorie, mai ales că partida a avut loc la Bucureşti. Speră însă ca echipa să se redreseze repede, pentru că vor urma meciuri decisive.

Orice înfrângere e dureroasă, mai ales că am jucat acasă şi ne doream victoria. Apărarea noastră nu a mers deloc astăzi. În atac vor apărea mereu unele greşeli, dar toate meciurile câştigate de noi au venit când apărarea a mers. Din păcate, astăzi nu a mers.

S-a acumulat oboseală, nu ştiu dacă e vorba de scădere de formă. Am avut puţine antrenamente în ultimele săptămâni. Mai sunt unele fete care au mici probleme de sănătate, am pierdut-o şi pe Alexandrina Barbosa. Cred că, per total, echipa a făcut o figură frumoasă în Liga Campionilor. Am pierdut, dar suntem pe locul 2 în grupă şi avem şanse reale de a merge în grupele principale ale competiţiei. Mai sunt meciuri de jucat şi păstrăm şanse”, a precizat Neagu.

CSM Bucureşti a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia rusă Rostov-Don, scor 27-22 (16-10), în meci restant din etapa a III-a a grupei A. Neagu a marcat 11 goluri, însă nu a fost de ajuns. CSM, cu 11 puncte, încheie anul pe locul 2 în grupa A, al cărei lider este Rostov-Don.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 11 goluri, pentru CSM, respectiv Vyahireva 5, pentru Rostov.

Ultimul meci programat în acest an pentru CSM Bucureşti, cu SG BBM Bietigheim, din 22 noiembrie, a fost amânat de EHF din motive pandemice. Situaţia este similară şi pentru SCM Râmnicu Vâlcea, care urma să joace cu Borussia Dortmund la finalul săptămânii. Ambele echipe germane sunt în carantină.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele