Ultima oră
CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, Debrecen şi FTC Budapesta, la un turneu amical în Oradea de handbal feminin CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, Debrecen şi FTC Budapesta, la un turneu amical în Oradea de handbal feminin
Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore Irina Bara, eliminată dramatic în optimile Winners Open! Românca a capitulat după un meci de peste trei ore
JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine JO, baschet | SUA - Franţa, în finala competiţiei masculine
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
Unirea Constanţa – Hermannstadt, joi, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+. Sibiul caută 3 puncte pe litoral
VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor” VIDEO | Răspunsul ferm al lui Marius Şumudică pentru criticii CFR-ului: ”Celelalte echipe marţea şi miercurea se uită la televizor”
VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv” VIDEO | Marius Şumudică a explicat de ce l-a iertat pe Alex Chipciu. ”M-a deranjat atitudinea lui şi nu am putut s-o accept la momentul respectiv”

VIDEO | Prunea îi face praf pe şefii lui Dinamo: "Ştiţi cum fac şobolanii când vine apa mare?"

Liga I Publicat pe 26 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19403468/2/prunea-ii-face-praf-pe-sefii-lui-dinamo.jpg

Florin Prunea face praf conducerea lui Dinamo. Fostul preşedinte din Ştefan cel Mare ştie cine sunt vinovaţii pentru ruşinea trăită cu FCSB. Dinamo e ca şi eliminată din Cupă, după ce a pierdut cu 3-0 în manşa tur, în Ştefan cel Mare.

Prunea îi acuză pe Bălănescu şi Negoiţă că ignoră problemele cu care se confruntă Dinamo.

"Toată lumea aşteaptă să vină un investitor cu câteva milioane de euro, din cer dacă se poate. Păi dacă nu vine investitorul ce facem? Haideţi să mişcăm lucrurile, haideţi să ne strângem, haideţi să vorbim, să vedem care sunt problemele. Dar nimeni. Acolo toată lumea se ascunde. Şobolanii ştiţi cum e când vine apa mare? Fug, se ascund pe sub birouri", spune Prunea.

Fostul portar crede că dezastrul de la Dinamo putea fi evitat.

"În momentul în care jucătorii lui Dinamo au fost trimişi în şomaj tehnic, e clar că acolo s-a rupt ceva. Şi când conducătorul îşi ia salariul întreg. Eu am vorbit cu băieţii, ştiam că sunt nemulţumiţi, am încercat să aplanez ce se întâmpla acolo, chiar dacă nu mai sunt acolo de foarte mult timp", a declarat fostul conducător din Ştefan cel Mare.

Chiar şi infectarea cu Covid a magazionerului de la Dinamo putea fi evitată, susţine Prunea. Din acest motiv, câinii n-au jucat în prima etapă după reluare: "Magazionerul nu stă în cantonament cu echipa, i se taie motorina, şi pleacă seara de la Săftica. Şi vine în fiecare zi cu autobuzul şi cu microbuzul la antrenament, şi ia COVID, şi se îmbolnăveşte, şi echipa stă 7 zile în carantină. La ce să ne aşteptăm?"

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele