Ultima oră
Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!" Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"
Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da” Reghecampf a fost aproape să preia Rapidul: ”Grupul nostru ar fi mers acolo, da”
Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P) Câştig spectaculos la pariuri pe NetBet: 750.000 cu o miză de doar 160 de lei (P)
Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro Andreea Hanca vine la LOOK SPORT LIVE, luni, de la 16:00, pe Look Plus şi www.looksport.ro
OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul OFICIAL | Anunţul momentului la Manchester United! Mijlocaşul a semnat contractul
Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat" Şefii CFR-ului, traşi la răspundere de un fost fotbalist din Gruia: "E ruşinos. S-au văzut cu sacii în căruţă şi nu l-au mai respectat"

VIDEO | Prunea îi face praf pe şefii lui Dinamo: "Ştiţi cum fac şobolanii când vine apa mare?"

Liga I Publicat pe 26 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19403468/2/prunea-ii-face-praf-pe-sefii-lui-dinamo.jpg

Florin Prunea face praf conducerea lui Dinamo. Fostul preşedinte din Ştefan cel Mare ştie cine sunt vinovaţii pentru ruşinea trăită cu FCSB. Dinamo e ca şi eliminată din Cupă, după ce a pierdut cu 3-0 în manşa tur, în Ştefan cel Mare.

Prunea îi acuză pe Bălănescu şi Negoiţă că ignoră problemele cu care se confruntă Dinamo.

"Toată lumea aşteaptă să vină un investitor cu câteva milioane de euro, din cer dacă se poate. Păi dacă nu vine investitorul ce facem? Haideţi să mişcăm lucrurile, haideţi să ne strângem, haideţi să vorbim, să vedem care sunt problemele. Dar nimeni. Acolo toată lumea se ascunde. Şobolanii ştiţi cum e când vine apa mare? Fug, se ascund pe sub birouri", spune Prunea.

Fostul portar crede că dezastrul de la Dinamo putea fi evitat.

"În momentul în care jucătorii lui Dinamo au fost trimişi în şomaj tehnic, e clar că acolo s-a rupt ceva. Şi când conducătorul îşi ia salariul întreg. Eu am vorbit cu băieţii, ştiam că sunt nemulţumiţi, am încercat să aplanez ce se întâmpla acolo, chiar dacă nu mai sunt acolo de foarte mult timp", a declarat fostul conducător din Ştefan cel Mare.

Chiar şi infectarea cu Covid a magazionerului de la Dinamo putea fi evitată, susţine Prunea. Din acest motiv, câinii n-au jucat în prima etapă după reluare: "Magazionerul nu stă în cantonament cu echipa, i se taie motorina, şi pleacă seara de la Săftica. Şi vine în fiecare zi cu autobuzul şi cu microbuzul la antrenament, şi ia COVID, şi se îmbolnăveşte, şi echipa stă 7 zile în carantină. La ce să ne aşteptăm?"

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele