Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

VIDEO ǀ PSG – Angers, de la 22:00, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Parizienii au înregistrat primul eşec etapa trecută!

Ligue 1 Publicat pe 15 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20427345/1/profimedia-0633554632.jpg

PSG primeşte vizita celor de la Angers, în cadrul unei noi etape din Ligue 1. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma PrimaPlay.ro. 

Elevii lui Pochettino au avut un start perfect de sezon, înregistrând 8 victorii. Seria excelentă s-a încheiat etapa trecută, când au dat peste Rennes şi au suferit o înfrângere 0-2. În continuare sunt lideri autoritari în Franţa, la 6 puncte distanţă de locul secund. 

Pentru PSG va urma un duel important după meciul din campionat, în Champions League, în faţa celor de la Leipzig.

De partea cealaltă, nici Angers nu a început chiar rău şi se află pe locul 4 în clasament, la egalitate cu Nice. În ultimele 5 meciuri jucate au o victorie, 3 egaluri şi o înfrângere.  

În ultimele 5 meciuri directe dintre Angers şi PSG, parizienii s-au impus de fiecare dată. Ultimul meci au înregistrat un neverosimil 5-0.

Program transmisiuni Ligue 1 

Vineri: PSG – Angers, de la 22:00, pe Look Sport+

Sâmbătă: Clermont – Lille, de la 18:00, pe Look Sport+ 

Lyon – Monaco, de la 22:00, pe Look Sport 3

Duminică: Montpellier – Lens, de la 18:00, în direct pe Look Sport 2

Marseille – Lorient, de la 21:45, pe Look Sport 2 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele