Ultima oră
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt

VIDEO | PSG – Dinamo 41-30. Fără antrenor, ”dulăii” au fost îmblânziţi de starurile Parisului

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20402669/16/din-psg-bun.jpg

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, în deplasare, de Paris Saint Germain, scor 41-30 (21-11), în a doua etapă din grupa B a Ligii Campionilor. Antrenorul Xavi Pascual şi trei jucători nu au făcut deplasarea, deoarece au fost depistaţi cu Covid.

Tot joi, în celelalte partide ale etapei, Barca - HC Motor 36-25, Kielce - Veszprem 32-29, iar ultima dispută a serii este între FC Porto - SG Flensburg-Handewitt.

În prima etapă, pe teren propriu, Dinamo a dispus de polonezii de la Lomza Vive Kielce, scor 32-29.

Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă pe teren propriu, cu FC Porto, în 30 septembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

--------------------------

PSG - Dinamo 41-30

Minutul 60: PSG ratează o aeriană la ultima fază, dar nu mai contează. Starurile Parisului se impun cu 41-30.
 
 
Minutul 58: Cu o aruncare fermă, Kounkoud înscrie golul 40 pentru PSG!
 
 
Minutul 52: În superioritate numerică, Dinamo înscrie prin Sorhaindo. Pentru pivotul francez este al optulea gol al acestei partidei. PSG conduce însă cu 37-24.
 
 
Minutul 41: Nicuşor Negru câştigă un duel fizic şi reuşeşte să o ducă pe Dinamo la cota 20, dar PSG are 12 goluri avans.
 
 
Minutul 40: Nasralla obţine eliminarea lui Solle, iar Negru transformă de la 7 metri, astfel Dinamo marchează golul 18.
 
 
Minutul 37: Nikola Karabatic expediează o ”ghiulea”, iar scorul se face 28-17.
 
 
Minutul 33: Startul reprizei secunde îi găseşte la fel de eficienţi pe cei de la PSG. Sole duce scorul la 26-13.
 
 
Minutul 30: Finalul de repriză îi găseşte tot pe cei de la PSG pe cai mari. Mikkel Hansen demonstrează de ce este unul din cei mai buni jucători din lume şi înscrie cu o execuţie fabuloasă. Dinamo e condusă după primele 30 de minute cu 21-11.
 
 
Minutul 26: Două goluri la rând înscrie de Dinamo. Extremele conclucrează foarte bine, iar Pascual înscrie singur cu portarul.
 
 
Minutul 24: Un atac prelungit al francezilor aduce distanţarea la opt goluri. Kristopans înscrie de pe pivot.
 
 
Minutul 20: Echipa noastră şi-a pierdut ritmul, ofensiva pur şi simplu s-a tăiat, iar adversarii marchează la fiecare atac. Kounkoud finalizează un contraatac. PSG conduce cu 13-7.
 
 
Minutul 16: Nedim Remili trimite imparabil în vinclu, iar PSG se duce la 10-6.
 
 
Minutul 15: La jumătatea primei reprize, starurile de la PSG se duc la trei goluri în faţă. Adama Keita pluteşte pe extremă şi duce scorul la 3 goluri diferenţă.
 
Minutul 4: Echilibrul în startul partidei. Sole restabileşte egalitate, după o acţiune ”şnur” a parizienilor.
 
 
Minutul 2: Bizău deschide scorul. Fostul jucător al celor de la Steaua aruncă pe sub braţele defensivei adverse.
 
Minutul 1: A început partida! În tribune este o asistenţă consistentă.
-----------------------------------
Dinamo a debutat cu o victorie spectaculoasă în grupele Ligii Campionilor, 32-29 cu polonezii de Vive Kielce, dar greul de abia acum începe. 
 
Veste cum nu se poate mai proastă pentru ”dulăi”, venită cu o zi înainte de duelul istoric cu PSG, din Liga Campionilor. Antrenorul Xavi Pascual şi jucătorii Humet, Racoţea şi Shebib sunt pozitivi la Covid şi nu vor putea evolua în Franţa.
 
Bucureştenii se deplasează la Paris pentru al doilea meci din grupă, cel cu PSG. Meciul vine într-un moment cum nu se poate mai prost, pentru că parizienii au pierdut în Ungaria, 31-34 cu Veszprem şi vor fi montaţi să facă scor în faţa campioanei României.
 
Din grupa B mai fac parte Barcelona, Veszprem, Kielce, Motor, Porto şi Flensburg. 
 
Din cealaltă grupă, A, fac parte Aalborg, Kiel, Montpellier, Szeged, Elverum, Vardar, Meshkov şi PPD Zagreb.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele